Alle Routes van Zwift in pdf

Zwift lijst van alle routes
(Last Updated On: 17/02/2021)

Een overzicht van alle routes van zwift in PDF. Het zijn de routes die je zelf kan selecteren in het opstartmenu van Zwift. Door het toegenomen aantal routes is het overzicht een beetje verloren. Met elke uitbreiding zijn er ook nieuwe routes gekomen. Je krijgt na het voltooien van een route een badge in je trofeeënkast. Deze kan je vinden via het menu tijdens het rijden.

Zwift lijst van alle routes
Zwift lijst van alle routes

Overzicht van alle routes in Zwift die je en badge bezorgen.

Een overzicht van alle routes is natuurlijk handig om te kunnen kiezen welke je nog wil rijden. Je kan online opzoeken hoe een bepaalde route loopt. Er zijn voldoende websites die een volledig overzicht hebben van alle mogelijke routes in Zwift. Ik moet dit ook regelmatig doen bij de keuze aan welke race of groepsrit je zal deelnemen. De zin in veel bergop fietsen is niet altijd even groot.

Zwiftinsider heeft een complete lijst van alle mogelijke routes. Je kan er in een tabel de meest belangrijke parameters per route te weten komen. Welke kaart, de lengte, hoogtemeters, XP-punten die je krijgt en of het een vrije route is of enkel kan gereden worden tijdens een groepsrit of race.

Naast deze info kan je ook de details van de routes bekijken. Een kaart en hoogteprofiel zijn beschikbaar.

Naast deze routes zijn er nog de routes die alleen beschikbaar zijn voor lopers en tijdens events. Zo zijn in deze lijst de routes in Crit City en Bologna niet opgenomen. Deze kan je vinden in ons bericht met een overzicht van alle routes in Zwift.

afdrukbare lijst van routes in pdf.

Zwiftinsider heeft nu ook een lijst van alle routes in pdf die je kan afdrukken. Ze zijn opgedeeld volgens moeilijkheidsgraad en bij elke route staan de basisgegevens vermeld. Je vind er welke kaart, de afstand, hoogte meters, lead-in of aanloop en de XP-punten. Wel handig om bij de hand te hebben.

Deze lijst is ook handig om eventueel eens alle mogelijke routes te rijden. Je kan de lijst dan gebruiken om gereden routes af te vinken.

zwift-routes-checklist-1

De lijst van routes toont ook duidelijk dat Watopia gevolgd door New-York en Londen de meeste routes heeft. Verbazen moet dit niet want Watopia is ook veruit de grootste kaart van Zwift. Het is nog altijd mijn geliefkoosde kaart.

Reageer op dit artikel:

Wil je een nieuwe fietstrainer? Fietstrainer bij bol kan je ook altijd overwegen. Deze link brengt je naar alle beschikbare fietstrainers. Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Categorieën