Breekt onze victor campenaerts het uurrecord in 2019

(Last Updated On: 29/11/2020)

Is Victor Campenaerts de man die het uurrecord van Sir Bradley Wiggins kan breken? Volgens Sir Bradleys is Victor (nog geen Sir) de man die zijn record in 2019 kan breken.
Victor Campenaerts heeft al een getest gedurende een half uur op de wielerpiste van Genève met een gemiddelde van 54,8 km/h. Volgens Wiggins moet + 55 km/h binnen de mogelijkheden van onze Victor liggen.

Kristallen fiets voor Victor Campenaerts

De Wielrenner uit Herent heeft de kristallen fiets in ontvangst mogen nemen. Deze werd uitgereikt door Sir Bradley Wiggins en op de uitreiking gef Sir Bradley zijn mening op de mogelijke recordpoging van Victor. Bradley heeft de vooruitgang van Victor gevolgd en denkt dat hij een volwaardige opvolger zou zijn voor hem. het verbreken van het record zou ook de aandacht voor het record levendig houden.
Victor zal er alvast alles aan doen om een poging te wagen op het record. Hij is alvast een renner die de toewijding en oog voor detail heeft die nodig zijn bij een dergelijke recordpoging.

Nicky Degrendle krijgt de Kristallen fiets bij de vrouwen.

Nicky Degrendle is vooral actief in het keirin en werd ook wereldkampioene op de piste. Ze was tot onlangs nog actief in Japan waar het Keiring erg populair is en waar ze zich verder kan ontwikkelen. De 22-jarige heeft alles om  een hele mooie carrière uit te bouwen op de piste. 
Het ontvangen van de kristallen fiets is een opsteker en een correct signaal dat er meer is dan alleen wielrennen op de weg.

Reageer op dit artikel:

Wil je een nieuwe fietstrainer? Fietstrainer bij bol kan je ook altijd overwegen. Deze link brengt je naar alle beschikbare fietstrainers. Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Categorieën