Britse wielerbond werkt samen met zwift

(Last Updated On: 15/12/2018)

British Cycling – de Britse wielerbond – gaat samen met Zwift het eerste officiële nationale online kampioenschap van 2019 organiseren. De Nederladse wielerbond KNWU was hen vorig jaar al wel voor met de eerste nationale tittel op Zwift. De Britse Wielerbond en Zwift zullen samen deze wedstrijden organiseren. Er zullen kwalificatieronden zijn en een uiteindelijke nationale kampioen zal gevierd worden.
Dit kampioenschap is slechts een onderdeel van een veel ruimere samenwerking tussen De Britse wielerbond en Zwift.

BRITSE WIELERBOND WERKT SAMEN MET ZWIFT

Zoeken naar nieuw talent op zwift

het organiseren van de wedstrijd is niet het enige doel dat De Britse wielerbond heeft met de samenwerking maar ook het speuren naar nieuw talent onder zijn leden en ik vermoed dat er ook wel een luik zal zijn dat zich focust op het aanwerven van nieuwe leden.
Ze wilt haar leden meer actief maken en de tools die zwift nu al voor handen heeft maken het speuren naar nieuwe talenten op het online medium mogelijk. 

Trainen op zwift

De Britse wielerbond zal zijn leden ook ondersteunen om Zwift te gebruiken als online trainingsplatform. Er zullen gestructureerde training worden aangeboden voor haar leden.
Online groepsritten behoren ook tot de geplande activiteiten binnen deze samenwerking. 
De Britse Wielerbond ziet wel enig potentieel in de Esport-markt binnen het wielrennen.

De leden van British Cycling kunnen ook aanspraak maken op 7 dagen gratis gebruik van Zwift.  Een echte tegemoetkoming om haar leden aan te moedigen om Zwift te gebruiken is dit nu ook weer niet.

Reageer op dit artikel:

Wil je een nieuwe fietstrainer? Fietstrainer bij bol kan je ook altijd overwegen. Deze link brengt je naar alle beschikbare fietstrainers. Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Categorieën