Cannondale’s Oktoberfest with Tim Johnson

(Last Updated On: 08/01/2021)
cannondale-oktoberfest-v1


‘Cannondale’s Oktoberfest with Tim Johnson’ is de uitdaging van strava. Ze bestaat uit het in drie weken tijd 60 uur te fietsen. Er zijn geen beperkingen wat betreft de gemiddelde snelheid of afstand. Wel moeten alle ritten zijn geregistreerd met een GPS of de app van strava. Dat wil dus zeggen dat uren gedaan op een erotrainer of rollen niet meetellen. Alle manueel ingevoerde uren tellen niet mee. De drie weken starten op 20 oktober en lopen tem 10 november.
Ik ga me alvast een degelijk lichtje aanschaffen voor op de fiets. Wat ik nu heb is ideaal om gezien te worden maar op een donker jaagpad geeft het niet veel licht en aan 30 km/u is het toch aangenaam een aantal meter ver te kunnen zien.
Nog even iets over Tim Johnson. HIj is prof sinds 2001 en rijdt vooral in het veld. Op wikipedia kan je wat meer over hem lezen en vind je ook zijn erelijst die vooral bestaat uit overwinningen in de VS.
Ha ja, nog vergeten. De prijs voor de mensen die de ‘Cannondale’s Oktoberfest with Tim Johnson’ volbrengen is een stein.

Update. Ik heb de 60 uur kunnen rijden en ben in blijde verwachting van de stein.

Reageer op dit artikel:

Wil je een nieuwe fietstrainer? Fietstrainer bij bol kan je ook altijd overwegen. Deze link brengt je naar alle beschikbare fietstrainers. Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Categorieën