Coffee Stop in Zwift – een ware revolutie

Coffee Stop in Zwift
(Last Updated On: 21/05/2023)

Heb je ooit deelgenomen aan een groepsrit en besefte je plotseling dat je je drinken of handdoek vergeten was? Je kent het gevoel wel. Je staat voor een lastige keuze: stoppen en het nodige zoeken, met het risico dat je moeite moet doen om de groep weer bij te halen (als dat al lukt), of gewoon alleen verder rijden. Gelukkig heeft Zwift een innovatieve oplossing bedacht die gepland staat voor mei 2023: de Coffee Stop. Met deze handige functie kun je nu een korte pauze nemen tijdens je rit, zonder achterop te raken.

Onderbrekingsvrij fietsen met de Coffee Stop.

Stel je voor: je bent lekker aan het fietsen met vrienden tijdens een Meetup, een groepsrit of gewoon een vrije rit, en je hebt even een momentje nodig. Dankzij de Coffee Stop kun je nu maximaal drie minuten elke dertig minuten je rit onderbreken om te doen wat je moet doen. Het maakt niet uit of je je waterfles wilt bijvullen, een sanitaire stop wilt maken of gewoon wilt genieten van een kopje koffie (wel snel genieten, want de tijd tikt!). Met deze functie blijf je perfect op schema en houd je voeling met de groep. Dus lach, ontspan en geniet van die korte pauze zonder je zorgen te maken over achterop raken.

Je hebt geen excuus meer om niet verder te fietsen!

Het beste van de Coffee Stop is dat het beschikbaar zal zijn voor alle Zwifters, zodat iedereen kan profiteren van het gemak en de flexibiliteit ervan. Het enige wat je hoeft te doen, is de optie selecteren in de actiebalk of in de handige Zwift Companion App. Dit betekent dat je altijd de vrijheid hebt om snel een pauze te nemen wanneer dat nodig is. Dus geen excuses meer! Of je nu een doorgewinterde fietser bent of net begint, de Coffee Stop staat voor je klaar om je rit nog aangenamer te maken.

Pauze nemen en tegelijkertijd de groep bijhouden.

Stel je voor: terwijl je geniet van je welverdiende Coffee Stop of Koffiepauze, blijft je Zwift-avatar het tempo van je fietsgroep volgen. Dit betekent dat je tijdens je pauze nog steeds kilometers maakt en ervaringspunten (XP) verdient. Het is net alsof je aan een geanimeerde avatarrace meedoet, terwijl je rustig je waterfles bijvult, even naar het toilet gaat of je koffie opslobbert. Je zult versteld staan hoe gemakkelijk het is om bij de groep te blijven en tegelijkertijd te genieten van die welverdiende pauze.

Maak je klaar voor de Coffee Stop.

De Coffee Stop functie geeft je precies dat beetje vrijheid dat je nodig hebt tijdens lange groepsritten. Met de release gepland voor mei 2023, kun je binnenkort volop genieten van de voordelen van de Coffee Stop. Dus maak je klaar om die snelle pauzes te omarmen, je energie aan te vullen en moeiteloos bij te blijven met je fietsgroep. Laat Zwift je fietservaring naar een hoger niveau tillen terwijl je geniet van de rit en een perfect getimede Coffee Stop!

Geen haast, gewoon genieten!

Laat je fantasie de vrije loop terwijl je je voorstelt hoe de Coffee Stop je ritten transformeert. Zie jezelf even weg van het scherm stappen, een snelle kop koffie zetten (pas op dat je niet knoeit!), en dan weer vol energie terugkeren naar je fiets. Je avatar blijft trouw aan de groep, terwijl je ontspannen geniet van je pauze. Geen haast, geen stress. Gewoon puur genieten van het moment. Met de Coffee Stop van Zwift wordt fietsen niet alleen flexibeler, maar ook leuker en verfrissender dan ooit tevoren.

Laat de Coffee Stop je rit transformeren en geniet van elke seconde!

Reageer op dit artikel:

Wil je een nieuwe fietstrainer? Fietstrainer bij bol kan je ook altijd overwegen. Deze link brengt je naar alle beschikbare fietstrainers. Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Categorieën