Dan toch een Ronde van Vlaanderen 2020?

Ronde van Vlaanderen 2020
(Last Updated On: 28/11/2020)

Komt er dan toch een echte Ronde van Vlaanderen 2020? De virtuele editie hebben we al gehad. Een wedstrijd die ook live op TV kwam inclusief commentaar van Michel en José. De winnaar van de virtuele Ronde van Vlaanderen 2020 was Greg Van Avermaet.

Ronde van Vlaanderen 2020 komt in zicht.

De laatste weken gaat het weer snel met de het kleine wezentje dat onze maatschappij verlamde tijdens de maanden maart, april en mei. Geen koers, geen voetbal of gelijk welke andere sport werd op professioneel vlak beoefend. In augustus kwam dit dan weer allemaal tot leven. Voetbal zonder publiek en koers kon ook weer met publiek bleek op vele plekken. Er werd een echte en geen virtuele Ronde van Frankrijk gereden.

Plannen werden gemaakt voor de voorjaarsklassiekers in het najaar te rijden maar met het vorderen van de tijd en toename van besmettingen met corona werden deze plannen voor verschillende wedstrijden gedwarsboomd. Amstel Goldrace 2020 zal er nooit zijn door de Coronacrisis. Parijs Roubaix 2020 idem. Gaat de Ronde van Vlaanderen 2020 de volgende wedstrijd in het rijtje worden.

De dag komt nu toch wel erg dicht. 15 oktober en op 18 oktober staat de Ronde van Vlaanderen gepland. De Ronde komt nu echt in zicht. Er is al dagelijks een speciale editie van Vive le vélo met de toepasselijke tittel Vive le vélo – leve de Ronde. Zal het er dan toch van komen?

Afspraak 18 oktober 2020?

De afspraak is dus 18 oktober 2020. Zeker is het nog niet. Nieuwe maatregelen kunnen er komen en dan moeten de remmen misschien wel dicht zonder een Ronde van Vlaanderen 2020 .

Als de Ronde dan toch gereden wordt, hoop ik op weinig toeschouwers. Enkel renners die zich op de hellingen en langs kasseistroken een weg banen naar de finish waar er eentje zijn handen in de lucht zal steken “NA” de streep.

Reageer op dit artikel:

Wil je een nieuwe fietstrainer? Fietstrainer bij bol kan je ook altijd overwegen. Deze link brengt je naar alle beschikbare fietstrainers. Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Categorieën