De Virtuele Primavera Ride

Virtuele Primavera
(Last Updated On: 03/03/2021)

De Virtuele Primavera Ride is de motivatie die je op dit moment van het jaar kan gebruiken om je kilometers te rijden. Deze mogen buiten of binnen op de fietstrainer zijn. Ritten in Zwift of een andere app kunnen dus ook meetellen in de Virtuele Primavera.
Het is een organisatie van NL Tour Riders. De inschrijvingen lopen maar tot 04 maart om 23 uur 59 en is niet gratis. Er zijn twee mogelijke pakketten om in te schrijven. Een Basis Pakket van € 7,5 en een top pakket van € 39. Meer info en inschrijven kan via virtualrides.nl.

Wat is de Virtuele Primavera?

De Virtuele Primavera loopt van 5 tot 21 maart en in die periode moet je de afstand van Milaan San Remo overbruggen. De 299 kilometer mag je binnen of buiten afleggen. Elke rit kan je uploaden naar de leaderboard en je vooruitgang volgen op een virtuele kaart van Milaan Sanremo.

Wat is een Virtual Ride?

Een Virtual Ride fiets je buiten of binnen, waar en wanneer je maar wilt. Heerlijk in eigen omgeving fietsen, of bij slecht weer zelfs binnen, en toch (virtueel) een mooie route afleggen!? Dat kan alleen bij de Virtual Rides van NL Tour Rides.

De corona crisis maakt deelnemen aan toertochten lastiger. Gelukkig mogen alle fietsliefhebbers nog steeds heerlijk buiten fietsen. Om leuke uitdagingen aan te gaan, heeft NL Tour Rides de Virtual Rides ontwikkeld.

In de Virtual Rides fiets je een mooie ‘virtuele’ uitdaging met echt afgelegde fietskilometers. Op de routekaart maken we jouw kilometers zichtbaar, plaatsen we alle deelnemers op een leaderboard en sturen na iedere fietsrit informatie over hotspots die je op de virtuele route bent gepasseerd.

Je kunt kiezen om deel te nemen met een Basic Pakket, waarbij je enkel de online challenge aangaat. Of je kiest voor het Top Pakket waarbij je naast de online challenge na de finish van de challenge een Finishers Pakket krijgt thuisgestuurd met mooie (fiets) producten, zoals bijvoorbeeld een Limited Edition wielershirt, etc.

Steun ook een goed doel.

Als je het Top Pakket kiest, gaat een deel van het inschrijvingsgeld naar Fonds Gehandicaptensport. Fonds Gehandicaptensport is de charity van NL Tour RIdes.

In 2020 wist NL Tour Rides en haar deelnemers al voor bijna € 100.000 aan donaties op te halen voor o.a. het Rode Kruis, Zorgwerkers met Corona (ZWIC) enFonds Gehandicaptensport.

Ook van de Virtual Primavera Ride doneren we weer per deelnemer een bijdrage aan het Fonds Gehandicaptensport zodat iedereen kan sporten.

Reageer op dit artikel:

Wil je een nieuwe fietstrainer? Fietstrainer bij bol kan je ook altijd overwegen. Deze link brengt je naar alle beschikbare fietstrainers. Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Categorieën