Deelnemerslijst virtueel WK in Zwift.

UCI WK wierennen esports 2020 - Zwift
(Last Updated On: 23/12/2020)

Het virtueel WK in Zwift dat voor de eerste keer officieel wordt georganiseerd door de UCI gaat door op 9 december en is nu ook een deelnemerslijst beschikbaar. Een aantal grote namen van het wegwielrennen en andere disciplines zullen deelnemen aan het WK.

Deelnemers bij de vrouwen aan het virtueel WK in Zwift.

In de wedstrijd voor de vrouwen zullen een aantal wereldtoppers deelnemen aan het WK.

Uit het mountainbiken komt Annika Langvad aan de start. Langvad werd reeds vijf maal Wereldkampioene marathon, en één keer in de Cross-country.

Elinor Baker is een echte naam in het baanwielrennen en op de weg. Op de baan is ze meervoudig wereldkampioene en heeft ook een olympische tittel in de ploegenachtervolging.

Bij de Nederlandse dames worden zowel Anna van der Breggen als Annemiek Van Vleuten verwacht aan de start van het WK. deze dames hebben de laatste jaren het wegwielrennen gedomineerd en moeten niet meer worden voorgesteld. Voor Nederland staat ook nog Kirsten Wild op de lijst met deelnemers.

Mieke Docx is de enige Belgische deelneemster.

De volledige deelnemerslijst kan je vinden op de website van Zwift.

Deelnemers aan de mannenwedstrijd.

Bij de mannen kom je namen tegen als Esteban Chaves, Rigoberto Uran, Luis Leon Sanchez, Jack Haig, Tom Pidcock, Albert Bettiol en nog veel meer bekende namen uit het wielrennen.

Voor België zal onder andere Victor Campenaerts en Harm Vanhoucke aan de start staan. Voor België is Eli Iserbyt wel een verrassende naam op de deelnemerslijst. Nu het veldrijden volop aan de gang is zou je die naam niet verwachten. Het is natuurlijk wel een inspanning qua duur die een veldrijder zou moeten liggen.
België start met 8 deelnemers.

Op de deelnemerslijst die u beschikbaar is zijn geen Nederlandse deelnemers bij de mannen.

De volledige deelnemerslijst kan je vinden op de website van Zwift.

Reageer op dit artikel:

Wil je een nieuwe fietstrainer? Fietstrainer bij bol kan je ook altijd overwegen. Deze link brengt je naar alle beschikbare fietstrainers. Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Categorieën