drop shop – shoppen in zwift

dropshop
(Last Updated On: 08/12/2020)

Shoppen in Zwift kan ook. De drop shop geeft je alle gelegenheid om ook je shopbehoeften in zwift uit te leven. Het betalen kan je doen met de verdiende drops en die zijn enkel te verkrijgen met veel fysieke inspanning op de indoor trainer.

dropshop
De dropshop voor al je virtuele shopverlangens

De juiste fiets en wielen

Met welke fiets en wielen je rijdt in zwift heeft ook invloed op je prestatie. Met een lichte fiets en wielen zal je sneller Alp du Zwift beklimmen dan met een zwaarder exemplaar. Op het vlakke zal die lichte fiets je dan weer niet dezelfde snelheid geven als een zwaarder exemplaar maar meer aero.

Is dit belangrijk? Dat zal van jezelf afhangen. Voor mij niet. Zwift is voor mij meer een middel om bij slecht weer toch actief te blijven op de fiets.
Wil je racen op Zwift en er het maximaal uithalen dan zal het virtuele materiaal wel belangrijk zijn.

Nieuwe fiets kopen in de dropshop

Waar je vroeger enkel nieuw materiaal kreeg bij een nieuw level of het volbrengen van een uitdaging kan je dit nu ook aankopen in de dropshop. Alle grote merken zijn wel te verkrijgen in de dropshop. Zin in te rijden met een Cannondale SystemSix? Geen probleem als je maar voldoende drops op je virtuele rekening hebt.

De Cannondale is maar een voorbeeld . Echt alle grote merken en hun topfietsen zijn virtueel te verkrijgen.
Sinds het invoeren van de dropshop krijg je wel geen fiets meer bij het behalen van hoger level. Uitrustingen en dergelijke zijn nog wel te bemachtigen door een hoger level te bereiken.
Alle fietsen die vroeger aan een level waren verbonden, zijn nu te verkrijgen in de dropshop. Wel moet je voor sommige fietsen een bepaald level hebben behaald en natuurlijk over voldoende drops beschikken.

Zweten om drops te verdienen

Om drops te verdienen moet je zweten. Veel rijden en tijd doorbrengen op de rollen zal je dropstotaal doen stijgen.
Klimmen of het ontvangen van een Rideon geeft je een extra beloning.

Reageer op dit artikel:

Wil je een nieuwe fietstrainer? Fietstrainer bij bol kan je ook altijd overwegen. Deze link brengt je naar alle beschikbare fietstrainers. Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Categorieën