Echte fiets winnen op Zwift.

El giro de Rigo virtueel - fiets winnen op Zwift
(Last Updated On: 23/12/2020)

Een echt fiets winnen door aan een evenement in Zwift deel te nemen? Dit kan nu via de Giro de Rigo 2020 in virtuele versie. Dit is een evenement van de wielrenner Rigoberto Urán dat noodgedwongen virtueel in Zwift zal doorgaan.

Wat is de Giro de Rigo 2020

Je zal er snel moeten bijzijn want de ritten gaan door op zondag 15 en maandag 16 november. De juiste momenten kan je vinden in de kalender van Zwift.

Het evenement zelf is een jaarlijks terugkerend gebeuren waar je samen kan fietsen met Rigoberto Urán. Onder normale omstandigheden is het een rit met veel deelnemers die in Colombia doorgaat. Door COVID-19 is dit evenement geannuleerd en als alternatief voor Zwift gekozen.

El Giro de Rigo Virtual 2020
El Giro de Rigo Virtual 2020

Welke ritten zijn er in De Giro de Rigo 2020?

In het totaal zijn er 11 momenten waarop je de rit kan voltooien. Er is een keuze uit twee routes om te rijden telkens in een open categorie of een categorie enkel voor vrouwen.

Bigfoot Hills – officiële route

  • Lengte: 67,5 km
  • Hoogte: 707 m
  • Inloop: 2,4 km

Out and Back Again – korte route

  • Lengte: 39,8 km
  • Hoogte: 303 m
  • Inloop: 2,4 km

Bij het voltooien van de routes krijg je een virtuele uitrusting die in je met trots in Zwift kan dragen.

Echte fiets winnen via Zwift

Hoe zit het nu met die echt fiets?
Als je de route hebt voltooid maak je kans op een Cannondale CAAD Optimo 3. Via de link kan je meer info vinden over de fiets. Uit de deelnemers worden 1 man en 1 vrouw geloot die een fiets zullen ontvangen. Pak je naast de fiets, dan maak je nog kans op een fietshelm en -bril van POC en een fietstruitje.

De loting van de winnaars is voorzien voor het einde van november.

Het officiële reglement van het evenement.

Reageer op dit artikel:

Wil je een nieuwe fietstrainer? Fietstrainer bij bol kan je ook altijd overwegen. Deze link brengt je naar alle beschikbare fietstrainers. Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Categorieën