Fiets Mark Cavendish 2015 Specialized Venge

(Last Updated On: 07/12/2017)

Voor de aanvang van het seizoen 2015 heeft Mark Cavendish een nieuwe Specialized S-Works Venge met aangepaste kleuren ontvangen. In de Tour de San Luis heeft hij de fiets gebruikt. De kleuren van de fiets liggen in de lijn van Cvndsh. Neem maar eens een kijkje en dat zal je zien dat groen en wit een prominente plaats hebben. De fiets lijkt echt welgemaakt voor Cavendish. Een stevige stuurpen en het stuur toch nog in aluminium. Verbaast me wel dat een profrenner nog met een stuur in aluminium rijdt. Zijn de krachten bij het sprinten op het stuur zo groot?

Zadel van Mark Cavendish.

Het aflopende zadel is ook bizar. Zo zie je maar dat alle regels voor het juist afstellen van je positie op de fiets niet altijd absoluut hoeven te zijn.

Shimano Dura Ace Di2

De fiets is uitgerust met FSA en Shimano Dura Ace Di2 onderdelen. Het duurdere spul. De frameset alleen zal je om en bij de 3700 euro kosten. Geen fiets voor een beginner maar wel mooi om te zien.

Reageer op dit artikel:

Wil je een nieuwe fietstrainer? Fietstrainer bij bol kan je ook altijd overwegen. Deze link brengt je naar alle beschikbare fietstrainers. Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Categorieën