fietsbestemmingen

fietsbestemmingen
(Laatste update: 17/02/2021)

Hier komen alle fietsbestemmingen die je kan aandoen.
Voorlopig is dit nog maar een heel beperkt onderdeel omdat mijn fietservaringen in het buitenland eerder beperkt zijn.
Gran Canaria is een toppertje en de laatste jaren hebben we al onze vakanties tijdens de winter op Gran Canaria doorgebracht. De zomers beleven we dan gewoon thuis .

Gran Canaria – een waar fiets paradijs met altijd mooi weer en uitdagende routes.

Groot Brittannië – als fietsland iets minder bekend. Een grote onbekende waar wel de mogelijkheden zijn om mooie fietstochten te maken.

Nederland – Op vlak van fietsinfrastructuur onovertroffen. Het mag dan veelal vlak zijn maar toch is het een mooi land om te fietsen.

Naast deze plekken ga ik ook wel een paar keer per jaar een tocht doen in de buurt van Trois Ponts – Stavelot – Aywaille. Een zeer mooie streek om te fietsen met verschillende hellingen die in de in Luik – Bastenaken – Luik worden aangedaan. Naast de meer bekende hellingen zijn er nog voldoende onbekende maar minstens even mooie hellingen te vinden.

Ooit lang geleden (ongeveer drie fietsen) heb ik ook wel eens in Oostenrijk gefietst. Dit was in het Oberintal en Kaunertal. Het Kaunertal op zich is al een hele klus. Ik dacht om en bij de 40 km klimmen met een eindpunt rond de 2700 meter.
Binnen korte afstand zijn er nog wel een aantal echte cols te vinden. De Stelvio, Ofenpass / Fuornpass en nog een heel deel andere.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Populairste berichten van de laatste zeven dagen op hobbyfietser..
Wil je een nieuwe fietstrainer? Fietstrainer bij bol kan je ook altijd overwegen. Deze link brengt je naar alle beschikbare fietstrainers. Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen