fietsen op Watopia met kerstdag. Zwift is top

(Last Updated On: 29/04/2020)

Kerstmis of niet, fietsen (al dan niet op Watopia ) staat de meeste dagen op het programma. Kerstdag is dus geen uitzondering en op Watopia heb je geen last van de weersomstandigheden.
Je zou dan denk dat er om 10 uur ’s morgens niet veel fietsers zijn ingelogd op Zwift. Helemaal fout dus. Ruim 1900  sportievelingen waren ingelogd op Zwift en rondjes aan het rijden . Groepsritten genoeg om uit te kiezen. Watopia is ook uitgebreid genoeg om niet te gaan vervelen als je op je eentje rondjes wil draaien.

zwift - Watopia op kerstdag

Ook profs op Watopia met kerstdag

profs in zwift op kerstdag

Ook een aantal profs waren hun dagelijkse training aan het afwerken op Watopia. Thomas De Gendt, Jelle Vanendert en Beppu om maar een paar namen te noemen. De laatste maanden is er echt een enorme toename van profs die gebruik maken van Zwift. Er worden ook groepsritten georganiseerd die geleid worden door profs of ex profs. Als die mannen echt een serieuze training afwerken kan je wel vergeten ze te volgen. Zelfs in de fantasiewereld die Watopia is. Met een beetje geluk tref je ze op een rustige training en kan je even mee met hen. Dat maakt de ritten op Watopia wel aangenamer.

Fietsen wanneer je wil

Een ander voordeel van Zwift is dat je kan fietsen wanneer je maar wil. Of het nu buiten donker is of 10 cm sneeuw ligt, Zwift is altijd beschikbaar. Zwift heeft er bij mij voor gezorgd dat ik tijdens de wintermaanden toch kan blijven fietsen. Conditie blijft behouden en de zo moeilijk te vermijden gewichtstoename tijdens de winter blijft beperkt.
Ik moet toegeven dat ik een kleine Zwiftverslaving heb. Bij mooi weer verdwijnt die verslaving wel op miraculeuze wijze.

Reageer op dit artikel:

Wil je een nieuwe fietstrainer? Fietstrainer bij bol kan je ook altijd overwegen. Deze link brengt je naar alle beschikbare fietstrainers. Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Categorieën