Fitnessapparaten online kopen

loopband indoor fitnessapparaat
(Last Updated On: 11/12/2020)

Ten tijde van Corona blijkt het nog heel moeilijk om fitnessapparaten online te kunnen kopen. Door het massaal aankopen van fitnessapparaten in de eerste weken van de genomen maatregelen zijn veel winkels door hun voorraden. De verkoop van fitnessapparaten is ook gestegen en niet alle bedrijven die ze produceren zijn nog in de mogelijkheid om de productie verder te zetten.

Voorraad fitnessapparaten bij online winkels

Veel online aanbieders hebben geen voorraad meer van fitnessapparaten. Zo is er bij Wiggle nog maar weinig beschikbaar. De meer populaire merken zoals Tacx en Wahoo zijn voorlopig niet meer voorradig. Een van de weinige die nog voorradig is, is een Saris H3 Smart fietstrainer (Direct Drive).

Bij Coolblue is het op vlak van fietstrainers nog erger gesteld. Er is enkel nog een rollenbank Tacx Antares T1000 beschikbaar. Bij de loopbanden, spinningfietsen, hometrainers en alle andere fitnessapparaten is er ook geen voorraad of nog één of twee modellen.

Bol heeft nog wel voorraad aan bepaalde toestellen. Bepaalde modellen zijn wel niet meer te krijgen. Bij de fietstrainers zijn er enkel nog drie basismodellen te verkrijgen. Smart trainers of direct drive trainers zijn niet meer te verkrijgen.
Van de loopbanden daarentegen is nog een redelijk assortiment ter beschikking. Het zijn wel de iets duurdere modellen.
Voor de andere fitnessapparaten is de situatie min of meer hetzelfde. Er is nog een redelijk goed aanbod.

Bol is dus zeker nog een optie om een fitnessapparaat te bestellen. Enkel bij de fietstrainers en rollenbanken is de keuze daar ook eerder beperkt. Dat is al wel beter dan bij Wiggle of Coolblue.

Massaal indoor sporten.

Ondanks dat in het straatbeeld ook meer lopende en fietsende mensen te zien zijn blijkt dus dat we dus ook massaal voor indoor sporten hebben gekozen. de reden hiervoor zullen uiteenlopend zijn. Voor mij is het niet echt een grote verandering om indoor te fietsen omdat ik mijn winters de laatste jaren bijna exclusief op de fietstrainer fietste.

Zij die nu nog de stap naar het indoor sporten willen zetten en investeren in een fitnessapparaat kunnen bij Bol nog een degelijk aanbod vinden. Voor fietstrainers is dit wel eerder een beperkt aanbod. Bijvoorbeeld een Tacx Neo is tijdelijk niet meer beschikbaar.

Beterschap in zicht

Met het terug hervatten van bepaalde activiteiten zal het aanbod van deze producten normaal gezien de komende weken ook terug gaan groeien. Voor de aankoop van een fietstrainer zou ik dan nog een week of twee wachten. Ik vermoed dat midden mei het aanbod terug zal toenemen en dat er terug meer modellen beschikbaar gaan zijn.

Alpe du Zwift BKool canarische eilanden dieet event fietsen fietstrainer fietsvakantie Free Motion gran canaria groepsrit in de rand indoor indoor fietsen klimmen koers koolhydraat arm londen New York onderhoud Profrenners profs racen review ritten routes Rouvy smart fietstrainer strava strava segment tacx tacx Neo training uitdaging Virtual reality voeding wahoo Watopia wedstrijd winter Zwift Zwift events zwift praktisch Zwift routes zwift tips

Reageer op dit artikel:

Wil je een nieuwe fietstrainer? Fietstrainer bij bol kan je ook altijd overwegen. Deze link brengt je naar alle beschikbare fietstrainers. Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Categorieën