Froome ook ijverig tijdens de winter

(Last Updated On: 26/11/2018)

Chris Froome werkt ook ijverig tijdens de winter. Om een vijfde tour te winnen is beroepsernst een eerst vereiste en daar ontbreekt het bij Froomey duidelijk niet aan.
Ondanks zijn toch al rijk gevulde carrière werkt hij nog altijd aan de juist positie op de fiets. Elke kleine aanpassing kan winst of verlies bepalen. Marginale gains.
Zo te zien wordt er gewerkt aan de drukpunten op het zadel. Een goed zadel kan je veel ongemakken besparen en al zeker voor een prof die vele uren op dat zadel moet doorbrengen.
De test werden uitgevoerd samen met Gebiomized die verschillende wielrenners en ploegen mogen bijstaan in het finetunen van de fietspositie.

Froome ook ijverig tijdens de winter

vijfde tourzege voor Chris Froome?

Kan Chris Froome zijn vijfde tourzege behalen en zo in het mooie rijtje van vijfvoudige touwwinnaars komen? Ik vermoed dat de kans groot zal zijn dat hij zal meestrijden om de zegen. Een goede Dumoulin zou wel eens het feestje kunnen verbrodden. Het is natuurlijk nog koffiedik kijken want wie had op dit moment vorig jaar voorspeld dat Thomas de tour 2018 op zijn palmares zou zetten.

Reageer op dit artikel:

Wil je een nieuwe fietstrainer? Fietstrainer bij bol kan je ook altijd overwegen. Deze link brengt je naar alle beschikbare fietstrainers. Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Categorieën