Gegevens op scherm verbergen in Zwift.

Zwift update
(Last Updated On: 23/04/2021)

Eerder deze week is er een nieuwe update uitgebracht voor Zwift. Een echte spannende update is het niet. Geen nieuwe routes of wegen. Het meest opmerkelijke in de update is de mogelijkheid om de gegevens die tijdens het rijden worden weergegeven te verbergen.

Gegevens op scherm verbergen.

Deze “Hide the display mode” stelt je in staat om alle info die weergegeven wordt in Zwift te verbergen. Sommigen vinden de hoeveelheid aan info storend en zullen deze update zeker verwelkomen.

De gegevens verbergen doe je met H op PC of de “action bar” in de companion app.

Zij die gebruik maken van een mobiel toestel om te Zwiften zullen nog even geduld moeten hebben tot deze een update gekregen hebben om van de “Hide the display mode” gebruik te kunnen maken.

Wanneer kan je “Hide the Display mode” niet gebruiken.

Je kan niet altijd gebruik maken van “Hide the display mode”. In Workouts kan je de optie niet gebruiken. Het is belangrijk om de intervals van de workout te kunnen volgen en dus kan je ook de gegevens op het scherm niet verbergen. Dit is van toepassing op solo workouts en de workouts in groep. Trainen in Zwift zal je dus altijd met de gegevens op het scherm moeten doen.

Er zullen ook events worden georganiseerd waarin de gegevens standaard niet op het scherm worden weergegeven. Bij deelname kan je deze ook niet activeren. Het is dan racen zonder de feedback van gegevens. Alleen op gevoel.

hide the display mode in Zwift - gegevens verbergen op het scherm in Zwift
hide the display mode in Zwift – gegevens verbergen op het scherm in Zwift

Wat zit er nog in de update?

Naast een aantal oplossingen voor gekende problemen is er na het updaten een nieuw frame en een set wielen beschikbaar in de drop shop. Een Giant TCR Advanced SL Disc en wielset van Zipp de 353 NSW.

Reageer op dit artikel:

Wil je een nieuwe fietstrainer? Fietstrainer bij bol kan je ook altijd overwegen. Deze link brengt je naar alle beschikbare fietstrainers. Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Categorieën