GTA met smart trainer als controler

(Last Updated On: 07/12/2020)

GTA spelen met de smart trainer als controler? Dat kan. Via een mod kun je de cotroler gebruiken als de controler van je spel.

GTA met de smart trainer als controler
GTA met de smart trainer als controler

GTA spelen met smart trainer als controler

Je kunt nu je gametime e training op de fiets combineren. De mod veranderd je trainer in de controler voor het spel. De verbinding loopt via Ant+. Je moet dus wel een Ant+ dongel hebben om de mod te kunnen gebruiken. Bediening via het toetsenbord is niet mogelijk tijdens het spel. Het sturen gebeurt voor je. Dit kan via de “auto drive” als die geselecteerd is. Anders zul je gewoon doorheen de kaart fietsen.

Van het fietsen wordt een fit file gemaakt. Deze kan je na het rijden vinden in “Mijn documenten/Rockstar Games/GTA V”.
Niet allen kan je fietsen maar het terrein waarop je rijdt bepaald ook de weerstand van de trainer Zoals bij alle programma’s die gebruik maken van een smart trainer.

De mod voor GTA die je hier kan downloaden. Je vindt er tevens meer uitleg over de werking en de mogelijkheden.

Film van de fiets GTA mod in werking

Wat brengt de toekomst.

Wat brengt de toekomst voor het indoor trainen? Er is al heel veel veranderd de laatste jaren op het vlak van indoor trainen. Betere hardware en daarmee volgend meer mogelijkheden op de fiets. De benadering van het realistische gevoel bij het fietsen zit bij de beter trainers al heel goed.

Deze mod is een goed voorbeeld van wat er allemaal mogelijk is. Dit is dan nog eens ontwikkeld door een particulier.

Wat denken jullie dat er de komende jaren allemaal mogelijk gaat worden op vlak van indoor trainen?

Reageer op dit artikel:

Wil je een nieuwe fietstrainer? Fietstrainer bij bol kan je ook altijd overwegen. Deze link brengt je naar alle beschikbare fietstrainers. Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Categorieën