Guest world keuze uit extra wereld in Zwift

(Last Updated On: 06/04/2020)

In de nieuwe update van Zwift wordt Guest World geactiveerd. Vanaf nu zal je beperkt kunnen kiezen in welke wereld of kaart je gaat fietsen op Zwift. Tot nu moest je gebruik maken van externe tools zoal zwiftpref om een keuze te kunnen maken.

indoor fietsen met zwift

De Home World of de Guest World

De keuze in Zwift zelf zal beperkt blijven tot een Home World en een Guest World. De Home World zal altijd Watopia zijn en de Guest World zal één van de andere kaarten zijn volgens een maandelijkse kalander. Je kan dus nog altijd maar tussen twee locaties kiezen om te rijden. Je kan nog altijd Zwiftpref gebruiken om één van de andere kaarten te kiezen.
Zwift verkiest om de de keuze beperkt te houden om zo het sociale karakter van Zwift te behouden.
Binnen Zwift is er wel nog een keuze binnen alle kaarten bij het organiseren van events of groepsritten.

Zwiftpref blijft wel meer keuzes bieden dan Zwift zelf. Het voordeel met deze nieuwe update en de keuze in Zwift zelf is dat je nooit echte alleen zal zijn op het parcours. Je kan zien hoeveel zwifters er online zijn bij de keuze van de wereld.

Eventueel kan je zelf kiezen uit drie werelden als je de world hack gebruikt. Bij de keuze van een andere kaart dan Watopia via de world hack of Zwiftpref krijg je in Zwift een extra keuzen en kan je dus kiezen uit drie werelden.

update 05/04/20

In de laatste update is er nog een tweede guest world toegevoegd. Je hebt vanaf nu de keuze uit Watopia en twee andere plekken om te fietsen.

Reageer op dit artikel:

Wil je een nieuwe fietstrainer? Fietstrainer bij bol kan je ook altijd overwegen. Deze link brengt je naar alle beschikbare fietstrainers. Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Categorieën