hoe zwift abonnement stopzetten?

zwift
(Last Updated On: 22/03/2021)

Hoe Zwift abonnement stopzetten? Het stopzetten van het abonnement op Zwift is eenvoudig. Je gaat naar de website van Zwift en log in met je gegevens. Weet je je wachtwoord niet meer dan kun je dit opvragen en zal je een link ontvangen via mail om in te loggen.

Hoe Zwift abonnement stopzetten?

Eens ingelogd op de website van Zwift moet je naar het profiel gaan dat kan door op je foto te klikken en “My Profile” te kiezen.
Onder Billing vind je de mogelijkheid om het abonnement stop te zetten of te pauzeren.

Hoe zwift abonnement stopzetten
Hoe zwift abonnement stopzetten

Stop zetten zal je abonnement stoppen en er volgen geen betalingen meer. Wel is het mogelijk om later opnieuw een abonnement te nemen met het behouden van al je verworven levels en dergelijke. Het is dus altijd mogelijk je abonnement terug op te starten.

Deze optie is ideaal om definitief te stoppen met zwift of als je weet dat je voor een langere periode geen gebruik zal maken van Zwift.
Als je dan toch terug gebruik wenst te maken van Zwift zijn al je gegevens en verkregen levels plus bijhorend materiaal nog altijd beschikbaar.

Abonnement zwift op pauze zetten.

Bij pauze kun je een aantal weken bepalen dat je het abonnement op pauze wil zetten. Na deze periode begint het abonnement terug te lopen zonder dat je iets moet doen. Ideaal voor een periode op pauze te zetten waarin je zeker geen gebruik kan maken van Zwift. Je kunt dus perfect na de winter je abonnement op pauze zetten en automatisch terug laten starten na de zomer.

De optie om te pauzeren is ideaal als je een bepaalde periode zeker geen gebruik kan maken van Zwift.

Gegevens laten wissen door Zwift.

Als je echt helemaal klaar bent met Zwift kun je ook verzoeken om al je gegevens te wissen. Je bent dan ook alle verworven levels en de bijhorende voordelen in het programma kwijt. Als je dan later toch terug gebruik wil maken van Zwift begin je terug van nul.

Waarom gestopt met Zwift?

Als je wil delen waarom je wil stoppen met Zwift te gebruiken horen we dit graag in de reacties.
Ik gebruik Zwift graag en al een lange tijd, maar ben ook wel geïnteresseerd in wat andere gebruikers van Zwift vinden en waarom je het niet langer zal gebruiken.

14 reacties

 1. SportSport
 2. Ik kan abonnement niet stopzetten , mijn paswoord is blijkbaar niet meer correct , ik ontvang link maar niet om te resetten ,

 3. Als je stopzeg halverwege de betaalde maand, kan je je maand dan uitfietsen na het stopzetten?

 4. Hallo,

  Is het ook mogelijk een 1 maand abonnement af te sluiten of mag je na een maand weer opzeggen? Ik fiets normaal gesproken gewoon buiten, maar door een gebroken duim niet mogelijk nu helaas.

  alvast dank voor je antwoord!

  Groet, Roel

 5. Ik heb mijn zwift abonnement op pauze gezet, maar het gaat maar voor 8 weken. Kan dit ook voor een langere periode?

 6. ik betaal maar en ik gebruik het niet en krijg het niet op gezecht ik betaal via appel tv en dan via PayPal

  1. Je kan dit doen via my.zwift.com. Na het inloggen rechts boven op je profielfoto klikken. Via “Membership”, kolom rechts, kom je dan in het scherm waar je het abonnement kan opzeggen.

  1. De maand begint te lopen op de dag dat je de betaling hebt gedaan en wordt dan automatisch maandelijks vernieuwd.

Reageer op dit artikel:

Wil je een nieuwe fietstrainer? Fietstrainer bij bol kan je ook altijd overwegen. Deze link brengt je naar alle beschikbare fietstrainers. Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Categorieën