i-Genius interface batterijen plaatsen of vervangen.

(Last Updated On: 29/04/2020)
i-Genius interface batterijen op fiets

De i-Genius interface op het stuur zorgt voor het doorsturen van je hartslag en stelt je in staat van tijdens de ritten bepaalde instellingen te doen. Dit is afhankelijk of je aan het rijden bent in Virtual Reality, Catalyst, Real life video of via Google Earth. De i-Genius interface werkt op twee batterijen die meegeleverd worden. Om deze te plaatsen of vervangen moet je twee schroeven aan de achterkant van de interface los maken waardoor je de achterkant kan verwijderen. De batterijen kunnen eenvoudig worden vervangen en de achterkant terug op zijn plaats schroeven waarbij je oplet dat de rubberen afdichtingsring op zijn plaats zit. Onderstaande afbeeldingen zullen alles nog een beetje meer verduidelijken.

i-Genius interface batterijen plaatsen of vervangen.

i-genius interface schroeven
Tacx i-genius interface schroeven aan achterzijde
tacx i-genius open
Tacx i-Genius interface batterijen open met achterzijde verwijderd.

Het plaatsen of vervangen van de Tacx i-Genius interface batterijen neemt maar enkel minuten in beslag. Je bent nu klaar voor weer een hele tijd fietsplezier op de tacx i-Genius.

Reageer op dit artikel:

Wil je een nieuwe fietstrainer? Fietstrainer bij bol kan je ook altijd overwegen. Deze link brengt je naar alle beschikbare fietstrainers. Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Categorieën