koffie van De Leeuw van Vlaanderen

(Last Updated On: 26/11/2018)

Koffie is in in het Peloton en met die trend doet Johan Museeuw heel graag mee. Hij ontleent zijn naam aan een koffie gemaakt door Il Magistrale. De koffie “Leeuw van Vlaanderen” is vandaag 23 november gelanceerd tijdens de Winterwarmte 2018 in Oudenaarde. Na de Bom van Balen en Golden Greg is dit weer een wielerheld met zijn eigen koffie.

koffie De Leeuw van Vlaanderen
koffie De Leeuw van Vlaanderen

voorstelling in centrum Ronde van Vlaanderen

De introductie vindt plaats in het Centrum Ronde van Vlaanderen waar deze koffie ook geschonken gaat worden in het Peloton Café. Johan Museeuw was zelf ook aanwezig op de voorstelling van de koffie.

Volle koffie met chocolade tonen

Bas van den Heuvel, zaakvoerder van Il Magistrale, omschrijft de “Leeuw van Vlaanderen” als “een koffie die gebrand wordt volgens een klassiek Belgisch recept: een mooie volle koffie met veel chocolade tonen.” “We wilden een speciale koffie voor Johan creëren omdat hij de grote meneer is geweest in de jaren ’90 gezien zijn palmares in de klassiekers. We hebben de roast dan ook Monument Roast genoemd naar de vele koersmonumenten die Johan heeft veroverd.”

Vanaf 23 november zal de koerskoffie te koop zijn in de Rondeshop van Centrum Ronde van Vlaanderen alsook geserveerd worden in het Peloton Café.

Reageer op dit artikel:

Wil je een nieuwe fietstrainer? Fietstrainer bij bol kan je ook altijd overwegen. Deze link brengt je naar alle beschikbare fietstrainers. Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Categorieën