Komen er nieuwe wegen in Zwift?

Yumezi Makuri Islands - nieuwe kaart in Zwift
(Last Updated On: 25/05/2021)

Komen er nieuwe wegen in Zwift? Een aantal teasers zijn op de sociale mediakanalen van Zwift verschenen die doen vermoeden dat er een nieuwe kaart op komst is. Een uitbreiding van de wegen in Zwift is altijd welkom. Meer keuze in routes en kaarten maakt het alleen maar meer uitdagender.

Een kaart gebaseerd op Japan – Yumezi Makuri Islands?

is al een tijdje het gezucht dat voor de Olympische spelen een nieuwe kaart zal komen in Zwift. Deze zal al dan niet gebaseerd zijn op het parcours van de Olympische wegrit. De Japanse website van Zwift hint ook in die richting. Op de voorpagina staat vermeld dat Yumezi Makuri Islands binnenkort beschikbaar is. De Japanse website laat er dus geen twijfel over bestaan dat er een nieuwe kaart onderweg is.

Hoe zal Yumezi Makuri islands eruit zien?

Zoals altijd is er bij het teasen naar een nieuwe wereld in Zwift wel wat info online te vinden. Er is een kaart te vinden die eventueel van de nieuwe wegen zou kunnen zijn. Het is natuurlijk niet zeker of dit de correcte kaart is van Yumezi Makuri Islands.

Kaart Yumezi Makuri islands
Kaart Yumezi Makuri islands

Wanneer komt de nieuwe kaart er?

Wanneer de kaart er komt is nog niet duidelijk. Het kan zijn dat Zwift de nieuwe kaart wil gebruiken tijdens de Olympic Virtual Series. Als dit het geval is, zal de kaart niet zo lang meer op zich laten wachten. Een van volgende updates in Zwift kunnen we er ons dus op verheugen om nieuwe wegen te verkennen.

Reageer op dit artikel:

Wil je een nieuwe fietstrainer? Fietstrainer bij bol kan je ook altijd overwegen. Deze link brengt je naar alle beschikbare fietstrainers. Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Categorieën