Kudos geven in Strava

Kudos geven in Strava
(Last Updated On: 17/01/2021)

Kudos geven in Strava. Hoe doe je dat en wat is het? Kudos komt uit het Oudgrieks en betekend roem/faam.

Wat is een kudos in Strava?

De kudos is het equivalanet van ” vind ik leuk” in facebook het duimpje in twitter of de “Ride On” in Zwift. Je kan zo je waardering kenbaar maken voor de activiteit van een medesporter. Je bent niet beperkt tot sporters die je kent om kudos te geven. Zijn deze kudos nu belangrijk. Het enige dat ze doen is je ego een beetje strelen, maar na een tijdje is het nieuwe er wel af. Veel belang hebben ze dus niet.

Hoe kudos geven?

Het geven van kudos kan bij alle activiteiten van elke sporter op Strava van wie je de activiteit kan zien. Wie je kan zien is afhankelijk van de Privacy instellingen van de andere rijders. In de privacy instellingen kan je de activiteiten volledig afschermen en anderen kunnen je dan ook geen kudos geven.

Een kudos kan je geven door op het duimpje te klikken onder de samenvatting van een activiteit in de activiteitenfeed. In de details van een activiteit kan je ook via het duimpje kudos geven.

Kudos geven aan alle deelnemers van een activiteit.

Op een smartphone zowel iOS als Android kan je in één keer kudos geven aan alle deelnemers aan een activiteit. Om dit te doen ga je via de activiteitenfeed naar de details van de activiteit. Daar zal je zien hoeveel deelnemers er aan die activiteit waren. Hier kan je op klikken om alle namen te zien. Als je in het scherm met deelnemers bent, schudt je even met het toestel en je zal een keuze krijgen om kudos te geven aan vrienden of aal alle deelnemers.

Als je Chrome gebruikt zijn er ook extensies die het mogelijk maken om aan alle deelnemers van een activiteit kudos te geven met één klik. Strava Helper is een van die extensies die dit mogelijk maakt. Er komt dan een knop onder de deelnemers aan een activiteit waarmee je in één keer aan iedereen kudos kan geven.

Reageer op dit artikel:

Wil je een nieuwe fietstrainer? Fietstrainer bij bol kan je ook altijd overwegen. Deze link brengt je naar alle beschikbare fietstrainers. Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Categorieën