Lockdown Ride met NL Tour Rides

Lockdown Ride 2021
(Last Updated On: 26/12/2020)

Met de Lockdown Ride biedt NL Tour Rides een alternatief voor de gekende toertochten in Nederland. Nederland is al tot 19 januari 2021 in lockdown en wielrennen kan alleen met twee personen. De Lockdown Ride is een mooi alternatief voor toertochten en extra motivatie om te fietsen in deze moeilijke periode.

Hoe werkt de Lockdown Ride?

Lockdown Ride van 22/12 tot 19/01
Lockdown Ride van 22/12 tot 19/12

De Lockdow Ride loopt van 22 december tot 19 januari 2021. Deelnemen is gratis en je krijgt per 25 afgelegde kilometers € 1 korting bij inschrijving voor een Real Life tourtocht bij NL Tour Rides.

Na het aanmelden via de website van Lockdown Ride krijg je een startnummer binnen 20 uur in je mailbox. Met dit startnummer kan je de gereden ritten uploaden naar de website van via deze link. Alle ritten tellen mee. Ook binnen gereden kilometers mogen geregistreerd worden.

Als je later dan 22 december 2020 hebt ingeschreven kun je al je ritten die je hebt gereden uploaden en mee laten tellen met je totaal aantal gereden kilometers.

Inschrijven kan tot 3 januari 2021

Wedstrijdelement en combinatie met anderen uitdagingen.

Bij wielrenners is er altijd wel een wedstrijdelement aanwezig. Dit is bij deze “tocht” niet anders. Je kan een leaderboard raadplegen waarop je je progressie kan vergelijken met de andere deelnemers.

De uitdaging is ook perfect te combineren met de Rapha festive 500 van Strava. Om deze uitdaging tot een goed einde te brengen moet je in de periode van de Lockdown Ride toch al 500 km rijden. De ritten kan je dan ook perfect uploaden om je aantal kilometers te vergroten.

Fiets je graag indoor bij minder goed weer dan kan je ook perfect deelnemen aan deze uitdaging. Het is een algemene tendens dat organisatoren van dergelijke events ook rekening houden dat er meer mensen zijn die indoor fietsen. De reden voor indoor fiets zijn erg uiteenlopend. Gaande van de weersomstandigheden tot veiligheid. Er zijn nu ook heel goede opties om indoor fietsen aangenamer te maken.

Veel succes met de Lockdown Ride.

Reageer op dit artikel:

Wil je een nieuwe fietstrainer? Fietstrainer bij bol kan je ook altijd overwegen. Deze link brengt je naar alle beschikbare fietstrainers. Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Categorieën