Met de Wolfpack in Bkool fietsen.

Bkool - indoor fietsen
(Last Updated On: 22/11/2021)

Bkool geeft je de mogelijkheid op samen met Remco Evenepoel en Mauri Vansevenant Alpe d’Huez te beklimmen. Het gaat dan om de virtuele versie van Bkool die je moet bedwingen. Deze rit maakt deel uit van drie ritten waaraan leden van de Wolfpack deelnemen. Nog geen gebruiker van Bkool? Dan kan je deze rit gratis rijden door de 30 dagen proefperiode die je hebt als nieuwe gebruiker. Registreer bij Bkool en download de app. Fiets samen met de Wolfpack in Bkool.

Milaan-Sanremo met Florian Senechal en Jannick Steimle

Vrijdag 19 november om 18 uur kan je samen metFlorian Senechal en Jannick Steimle fietsen op de virtuele route van Milaan – Sanremo. Opwarmen is aan te raden en mogelijk tussen 18.00 tot 1810 uur. De route loopt over de laatste 29 kilometer van Milaan-Sanremo inclusief de Cipressa en de Poggio. Meer info over de route kan je hier vinden.

Alpe d’Huez bedwingen met Remco Evenepoel en Mauri Vansevenant.

Op Vrijdag 26 november om 18 uur is het dan de beurt aan Remco Evenepoel en Mauri Vansevenant. Zij gaan samen met je Alpe d’Huez beklimmen. Opwarmen is zeker aan te raden. 12,3 kilometer klimmen waarin je goed 1000 hoogtemeters moet overwinnen. het mogen dan virtuele hoogtemeters zijn, maar als je op een smart trainer rijdt, zal je deze toch voelen. Meer info over de route kan je hier vinden.

Met Fabio Jacoksen en Bert Van Lerberghe fietsen in Canada.

Als laatste in de reeks van drie ritten samen met leden van de Wolfpack staat Canada op het lijstje. Je kan virtueel samen fietsen met Fabio Jacoksen en Bert Van Lerberghe. Een prachtige route tussen twee Canadese meren, Lake Simcoe – Lake Dr East. De rit gaat door op vrijdag 3 december om 18 uur. het is een vlakke route van 17 kilometer. Meer info over de route kan je hier vinden.

Maakt kans op een truitje van Deceuninck – Quick-Step.

Laat de kans niet aan je voorbij gaan om te fietsen met de Wolfpack in Bkool. Neem samen met de wielersterren deel aan de Groepsritten, of voltooi de route in de 6 dagen na elke Groepsrit om je naam in het klassement te laten opnemen. Als je de 3 etappes binnen de vastgestelde data voltooit, doe je mee aan een prijstrekking voor een officiële Deceuninck – Quick-Step-trui.

Het nummer 1 ranking team in de Internationale UCI komt naar BKOOL om je de kans te bieden om samen met hun sterren te genieten van een unieke virtuele trainingservaring. Mis het niet! 

Reageer op dit artikel:

Wil je een nieuwe fietstrainer? Fietstrainer bij bol kan je ook altijd overwegen. Deze link brengt je naar alle beschikbare fietstrainers. Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Categorieën