Monopoly koers komt eraan

Monopoly koers
(Last Updated On: 07/12/2020)

Monopoly bestaat in verschillende versies. Nu is er ook een Monopoly koers onderweg. Het spel komt uit in november 2020 en je kan het nu al bestellen.

Monopoly Koers
Monopoly Koers

Monopoly koers – beslis mee.

Het spel komt uit in november 2020 en is nu nog in ontwikkeling. Je kan zelfs nu mee beslissen welke vakjes de duurste zijn in Monopoly koers. Het gaat hier dan niet over straten maar over bekende passages in de koers. Er is een lijst waaruit je kan kiezen met onder andere de Cauberg, Muur van Geraardsbergen, Koppenberg, Poggio, de Patterberg, Oude Kwaremont, Vélodrome Roubaix of La Redoute. Op deze manier kan je zelf nog invloed hebben op de invulling van het spel. Ga naar de website van Monopoly koers om mee te beslissen.

Preorder Monopoly koers

Je kan nu al het spel bestellen om dan in november te ontvangen. De prijs bedraagt € 50,00. Er is ook een vaderdagspecial te verkrijgen. Je ontvangt dan in november het spel maar voor vaderdag een voucher om te overhandigen samen met een pertje van Phillipe Gilbert en een editie van de koerskrant “Titanen”. Je kan hier bestellen.

Beleef zelf de grootste wielerklassiekers!

Koers, waar heroïek, passie en strijdlust ons allemaal verbindt.
Meanderende wegen doorheen glooiende landschappen, geschiedenis, symboliek en verbondenheid onder de supporters vormen de koers tot de mooiste der sporten. 

Renners die afzien, op zoek naar die ene streep, de finishboog. Afgepeigerde lichamen op ellendige kasseien en hellingen, banen zich tussen de rijen dikke supportersmassa een weg richting eeuwige roem. Dat is koers. 

Monopoly Koers is de ideale manier om de bekendste passages uit jouw favoriete voorjaarsklassiekers te herbeleven. Denk maar aan legendarische duels op La Redoute, demarrages op de Muur of die ene lekke band op Carrefour de l’Arbre. Bezoek het Kwaremontplein, draai een rondje op de Vélodrome van Roubaix, klim de Poggio op en krijg een winstpremie! Deze Monopoly-editie neemt je mee naar al het moois dat de voorjaarskoersen te bieden te hebben. 

Deze unieke uitgave is het hebbeding voor iedere wielerfanaat of supporter! Veel speelplezier en we zien elkaar aan de meet?! 

Reageer op dit artikel:

Wil je een nieuwe fietstrainer? Fietstrainer bij bol kan je ook altijd overwegen. Deze link brengt je naar alle beschikbare fietstrainers. Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Categorieën