Nieuwe activiteit in Zwift zonder heropstarten.

terug naar startscherm in Zwift
(Last Updated On: 19/03/2021)

Eindelijk is het dan mogelijk om een nieuwe activiteit te starten na het beëindigen en opslaan van de vorige activiteit. Tot werd Zwift afgesloten na het opslaan van een gereden activiteit. Wilde je een nieuwe activiteit starten dan moest je Zwift opnieuw opstarten. Onoverkomelijk was dit niet natuurlijk, maar het kon wel gemakkelijker.

Gebruikers van PC en Mac kunnen nu en rit beëindigen, de statistieken van die rit bekijken en de rit opslaan. Na het opslaan kom te terug terecht in het beginscherm van Zwift. Zonder het programma opnieuw te moeten opstarten kan je nu een andere kaart en route kiezen. Via “EXIT” in het startscherm kan je Zwift afsluiten.

Nieuwe activiteit in Zwift starten zonder heropstarten van Zwift.
Nieuwe activiteit in Zwift starten zonder heropstarten van Zwift.

In de app voor Android, iOS en Apple TV is de functie nog niet beschikbaar. Deze zal voor deze toestellen deel uitmaken van een toekomstige update.

Eén reactie

  1. SportSport
  2. Oké Peter, bedankt, maar dat is juist het probleem, ik vraag me af wat daar mis gegaan is, De C groepsritrit is wel geüpload naar mijn strava en garmin, maar is niet terug te vinden in mijn companionapp of zwift account. Is er geen mogelijkheid om die ergens terug te vinden?

    Dank bij voorbaat

    Eddy

Reageer op dit artikel:

Wil je een nieuwe fietstrainer? Fietstrainer bij bol kan je ook altijd overwegen. Deze link brengt je naar alle beschikbare fietstrainers. Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Categorieën