Retro koersfietsen in München

(Last Updated On: 16/01/2013)
schindelhauer viktor
schindelhauer viktor

Ik kreeg vandaag een artikel in mijn handen geduwd over retro koersfietsen in Munchen. Dan denk je natuurlijk dadelijk aan de Oktoberfest. Ik al zeker sinds de ‘Cannondale’s Oktoberfest with Tim Johnson‘ uitdaging  van strava. Ik heb trouwens de stein ontvangen. Het is gewoon een groot plastic bierglas met het logo van Cannondale.

Terug naar het artikel dat verschenen is in de Flair en de reden waarom het in mijn handen werd geduwd. Blijkt dat de fiets de hipste manier is om je te verplaatsen. Tot daar aan toe maar dat die fiets er dan nog eens goed moet uitzien kan ik nog volgen maar dat die Duitsers in München helemaal weg zijn van retro koersfietsen is toch wel een verrassing voor me. Er zijn dan ook veel nieuwe fietswinkels in München die worden aangehaald in het artikel. Natuurlijk ga je dan eens online kijken naar de website van deze winkels en moet zeggen dat er een aantal heel mooie fietsen bij zijn. De Schindelhauer Viktor heeft wel iets speciaal als fixie met een riemoverbrenging. 1350 euro is ook niet weinig en in België is hij maar op twee plaatsen te krijgen.
Een tweede winkel die wordt vernoemd is Aktiv-rad. Op die site staan een paar mooie fietsen van Bergamont.
Je ziet maar wat je nog uit een flair kan leren.

Reageer op dit artikel:

Wil je een nieuwe fietstrainer? Fietstrainer bij bol kan je ook altijd overwegen. Deze link brengt je naar alle beschikbare fietstrainers. Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Categorieën