rij je eigen ronde van zwift – tour de zwift

(Last Updated On: 24/02/2021)

Rij je eigen ronde van Zwift met de Tour de Zwift. Zwift zorgt voor steeds meer uitdagingen voor zijn gebruiker. Na de Tour of London en andere komt er nu nog eens een heuse Tour de Zwift. Deze zal lopen van 3 januari tot 30 januari en er zullen ritten zijn in Londen, Watopia, Innsbruck , Richmond en natuurlijk New York. De Tour de Zwift loopt over 9 ritten.

Rij je eigen Ronde Tour de Zwift 2019
Rij je eigen ronde Tour de Zwift 2019

9 ritten te volbrengen in Tour de Zwift

In het totaal moet je 9 ritten tot een goed einde brengen om de Tour de Zwift af te ronden. Als beloning ontvang je een virtueel koerspakje . Niet voldoenden dan is de voldoening misschien ook een mooie beloning.
De eerste rit gaat door op 3 en 4 januari in Watopia en is de Jungle Circuit. De start van je eigen ronde van Zwift.

Alp du Zwift staat op het programma

Alpe du Zwift kon in deze Tour de Zwift echt niet ontbreken. Op 19 en 20 januari staat hij op het programma. De kans om kennis te maken met Alp du Zwift als je nog niet het verplichte level hebt. In een georganiseerde rit is dit mogelijk. Verwacht je aan een zware rit aar de voldoening zal des te groter zijn.
De Alp is echt een uitdaging maar echt wel de moeite waard. Vergeet niet op te warmen en de nodige drank en eventueel iets klein om te eten en het energiepeil hoog te houden.

Laatste rit van Tour de Zwift in New York

De laatste rit gaat door op 29 en 30 januari in Londen op de Park Perimeter. Een rustige rit om af te ronden? Meestal niet in dergelijke uitdagingen. Je geeft toch meestal alles en wil niet onder doen voor de renners rond je.

Uiteenzetting van de Tour de Zwift door Matt Stevens

Je kan ritten inhalen in de ronde van Zwift

Ritten gemist door werk of andere verplichtingen?
Geen probleem want er zijn 2 “make up days” voorzien. Alle 9 ritten zullen beschikbaar zijn om eventueel nog in te halen. Deze “make up days” zullen na de laatste rit gepland worden.
Ik zal hier al gebruik van moeten maken als ik de Tour de Zwift tot een goed einde wil brengen. De eerste rit valt op de laatste dag vakantie in Gran Canaria en een reisdag.

Zwift wordt steeds interessanter voor de fietser

Initiatieven als deze maken Zwift alleen maar interessanter voor de indoor fietser. Ze maken er bij Zwift echt wel werk van.
Deze week is dan ook nog het nieuws bekend gemaakt van een investering van maar liefst 120 miljoen dollar in Zwift. Esports winnen aan populariteit en belang. Zwift wil duidelijk niet achter blijven. Eric Min, de man achter Zwift droom zelfs van een olympische sport. Groot dromen is nooit slecht.
Voor de gewone gebruiker van Zwift zal dit ook alleen maar positieve gevolgen hebben. Meer uitbreidingen en dus wegen om virtueel te verkennen.

Reageer op dit artikel:

Wil je een nieuwe fietstrainer? Fietstrainer bij bol kan je ook altijd overwegen. Deze link brengt je naar alle beschikbare fietstrainers. Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Categorieën