sportieve uitdaging tussen Kerstmis en Nieuwjaar

(Last Updated On: 19/12/2018)

Op zoek naar een sportieve uitdaging tussen Kerstmis en Nieuwjaar? Dan heeft Strava de perfecte uitdaging met de 
Rapha Festive 500. Ondertussen is de Rapha Festive 500 al een echte traditie geworden tussen de uitdagingen van Strava. Jaarlijks kan je de uitdaging aangaan om in de periode tussen Kerst en Nieuwjaar nog extra 500 kilometer aan je jaartotaal toe te voegen.

sportieve uitdaging tussen Kerstmis en Nieuwjaar met Rapha Festive 500
sportieve uitdaging tussen Kerstmis en Nieuwjaar met Rapha Festive 500

Sportief naar het nieuwe jaar

De Rapha Festive 500 behoort al een jaar of 5 tot de vaste uitdagingen van Strava. Je moet 500 km rijden tussen 24 en 31 december om deze uitdaging tot een goed einde te brengen. Als je in onze omgeving woont, wil dat dus zeggen dat je winterse temperaturen en regen zal moeten trotseren.  Indoor ritten tellen niet mee voor deze uitdaging dus het slechte weer trotseren is een must.

Het kan natuurlijk ook anders als je net in deze periode een vakantie hebt gepland in bijvoorbeeld Gran Canaria. Nu heb ik dit jaar het geluk dat de data van de Festive 500 net vallen in onze geplande vakantie op Gran Canaria. Normaal zou het me dus dit jaar voor de eerste keer moeten lukken op de Rapha Festive 500 tot een goed einde te brengen.
Voorgaande jaren zaten er altijd wel een aantal dagen met indoor ritten tussen die dan weer niet meetelde voor de uitdaging. Het is natuurlijk anders dan de uitdaging tot een goed einde te brengen in winterse omstandigheden maar geef mij toch maar het weer en wegen van Gran Canaria.

Steun het goede doel met je uitdaging

Door de uitdaging tot een goed einde te brengen kan je ook een goed doel steuren. Je kan een geweven badge krijgen als aandenken aan de uitdaging maar je kan er ook voor kiezen om de tegenwaarde te laten schenken door Rapha aan World Bicycle Relief. Laat die geweven badge maar waar ze is en laat dat bedragje schenken aan WBR. Alle kleintjes maken een groot.

Reageer op dit artikel:

Wil je een nieuwe fietstrainer? Fietstrainer bij bol kan je ook altijd overwegen. Deze link brengt je naar alle beschikbare fietstrainers. Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Categorieën