Strava Summit – betalende plan van strava

(Last Updated On: 12/05/2020)

Strava Summit is de betaalde versie van strava. Je kan alle functies van Strava ontgrendelen met een betalend abonnementen. Het vorige betalende abonnement van Strava was was opgedeeld in drie afzonderlijke pakketten. Nu heb je die keuze niet meer en wordt alle samen aangeboden in een betalend abonnement.

Strava Summit - veiligheid - analyse -training
Strava Summit – veiligheid – analyse -training

Strava Summit – Veiligheid

Met dit pakket houd je jezelf veilig en geef je je familie en vrienden gemoedsrust. Zij kunnen snel zien of je alleen een beetje te laat bent of dat je met een lekke band langs de weg staat. En jij kunt op avontuur gaan in de wetenschap dat er mensen zijn die weten waar je bent. Deel je locatie tijdens activiteiten, voel je zelfverzekerd wanneer je nieuwe plaatsen verkent en voorkom dat de mensen in je omgeving zich zorgen maken.

Meer mogelijkheden tot analyse

Het Analysepakket splitst gegevens van je gps-apparaat, hartslag- of vermogensmeter uit om diepgaande prestatieanalyses op te stellen (die voor iedereen te begrijpen zijn). Elke Summit-functie in dit pakket is ontwikkeld om je conditie over een periode bij te houden en blessures te voorkomen.
Haal meer uit je apparaten, duik diep in je prestatiegegevens en ontwikkel staalharde spieren (die wilde je toch?).

Er zijn een aantal tools beschikbaar om de ontwikkeling van je conditie en prestaties te volgen. De vergelijkbare pogingen en de fitness & freshness grafiek zijn hier ideaal voor. Ze geven een indicatie van je ontwikkeling als sporter. Perfect zijn ze niet maar ze helpen je wel de progressie te visualiseren en kunnen ook motiverend werken.

Voor de KOM-jagers onder ons zal de live-segmenten wel een nuttige tool zijn. Je kan dan live volgen hoe je tussentijden zijn tijdens het rijden van een segment.

Strava Summit – Training

Iedere sporter heeft een doel. Dit pakket zit vol mogelijkheden om je trainingen interessanter en effectiever te maken. Dan ben je er klaar voor wanneer je kans komt.Upgrade je trainingen, stel jezelf doelen en blijf gemotiveerd, dan ben je onverslaanbaar tijdens de race.
Trainingsplannen behoren tot de mogelijkheden, instellen van doelen en nog veel meer.

Er zijn een aantal trainingsplannen beschikbaar voor zowel wielrenners als lopers. Je kan deze laten opmaken op basis van het aantal sessies per week die je kan inplannen.

Wat kost het volledige pakket?

Je kan elk onderdeel afzonderlijk nemen voor 2 euro per maand Je kan gebruik maken van het volledige aanbod voor 5 euro per maand. Je krijgt de eerste 30 dagen gratis om te testen. Er is wel een jaarlijkse betaling vooraf maar de prijs hiervoor is niet te vinden op de website van Strava. Ik heb $59 betaald in november 2019 tot november 2020

Is Strava Summit een must?

Strava Summit is zeker geen must. Je krijgt met Summit wel een heel deel mogelijkheden extra die het sporten nog uitdagender kunnen maken of je helpen de vooropgestelde doelen te behalen.
Ik kan me geen gratis abonnement van strava meer voorstellen. Is het een must? Zeer zeker niet maar wel een aanrader.

Het is ook eenvoudig van het abonnement stop te zetten en terug te gaan naar de gratis versie van Strava of van het jaarlijkse abonnement naar een maandelijks. Je kan dit gewoon wijzigen op de website onder instellingen – Mijn account.

Meer weten over strava?

Is strava je nog onbekend? Je kan meer info vinden op onze website over strava. Een korte uitleg over Strava en links naar een paar artikels die uitleg geven over de functies van Strava bekeken door een doordeweekse wielertoerist.. Alle artikels over Strava kan je hier vinden.

Op de website van Strava kan je de laatste info vinden.

Nog opmerkingen, vragen of aanvullingen bij dit artikel dan kun je die in de reacties onder vermelden.

Andere opmerkingen, een idee voor een artikel of wil je zelf een artikel schrijven dan mag je dit melden via het contactformulier.

Reageer op dit artikel:

Wil je een nieuwe fietstrainer? Fietstrainer bij bol kan je ook altijd overwegen. Deze link brengt je naar alle beschikbare fietstrainers. Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Categorieën