Strava uitdaging Cycling Base Mile Blast

(Last Updated On: 07/12/2017)

uitdaging van strava base-mile-blast-ride-2013-v1De Strava Cycling Base Mile Blast is vandaag aangekondigd. De eerste uitdaging van Strava voor het jaar 2013 is een feit. Het is dadelijk een lang lopende uitdaging. Ze start op 01-01-2013 en loopt tot 31-01-2013 locale tijdzones. De uitdaging is zo veel mogelijk kilometers te rijden.
Ik moet het nog eens goed bekijken maar ik denk dat het een uitdaging is die zal helpen om een goede basis te leggen. Veel kilometers maken in de eerste maand van het jaar. Er zijn verschillende ‘milestone badges’ te verdienen bij afstanden van 200 mijlen (321,87 km) tot 1000 mijlen (1609,34 km). Zoals altijd tellen de ritten die je op de indoor trainer maakt niet mee voor de uitdagingen maar ze tellen zeker mee bij het opbouwen van een goede conditie of dragen bij tot een groter gewichtsverlies als dat je doel is.

uitdaging van Strava

Strava heeft onlangs enkele nieuwe tools gelanceerd. Sommigen zijn wel enkel beschikbaar voor premium leden. Met deze uitdaging willen ze vooral de ‘Progress Goals’ promoten. Met deze tool zet je doelen per week in tijd of afstand. Ik denk dat je als gratis lid ook wel de wekelijks gelopen of gefietste afstand kan opvolgen in je ‘DASHBOARD’ maar niet een vooropgesteld doel kan bepalen.

strava als trainingtool

Strava kan zeker worden aangewend als trainingstool. Gedurende de laatste jaren zijn er veel inspanningen gedaan om strava beter te laten aansluiten bij de noden van de hedendaagse wielrenner. Als ze verder gaan op deze weg zit je zeker niet slecht met strava.
In veronderstel dat strava in de toekomst ook meer zal samenwerken met andere  programma’s die zich richten op sporters.
Probeer jij ook in het nieuwe jaar je aantal gereden kilometers te verhogen. Steeds verder en verder is een doel van veel recreatieve fietsers. Veel geluk met het bereiken van je nieuwe doelen in het nieuwe jaar.

 

Reageer op dit artikel:

Wil je een nieuwe fietstrainer? Fietstrainer bij bol kan je ook altijd overwegen. Deze link brengt je naar alle beschikbare fietstrainers. Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Categorieën