Tacx ANT+ Antenne T2028 – Review

Tacx ANT+ Antenne T028 - Robuste ANT+ eenheid
(Last Updated On: 21/05/2021)

De Tacx Ant+ Antenne T2028 is een echte aanrader. Ik heb hem al jaren meer dan 5 jaar in gebruik en dan was het nog een toeval dat ik deze ANT+ Antenne in ontvangst kon nemen. Het type dat ik had besteld, was niet meer in voorraad en kreeg deze als compensatie. Niet alleen is het een robuuste eenheid die tegen een stootje kan, maar de ANT+ Antenne heeft me nog nooit teleur gesteld.
De kabel aan het toestel is ook voldoende lang om geen gebruik te moeten maken van een USB-verlengkabel. Het gebruik is is ook eenvoudig. Gewoon plug and play. In de 5+ jaren dat ik de ANT+ Antenne gebruik heb ik er nooit enige probleem mee gehad. In deze tijd heeft hij samen gewerkt met een Tacx Genius, Tacx Bushido en nu al 2 jaar met een Tacx Neo.

Tacx ANT+ Antenne en trainingsapps.

Ik gebruik de ANT+ Antenne bijna dagelijks en dan vooral in samenwerking met Zwift. Hij maakt moeiteloos verbinding met de fietstrainer en Zwift. Tijdens het rijden heb ik nooit te kampen met het wegvallen van het signaal.

Naast Zwift heb ik de ANT+ ook al gebruikt samen met een aantal andere apps. Bkool, Rouvy en RGT. Steeds deed de ANT+ Antenne zijn werk naar behoren.

Als ik een keuze moet maken tussen bluetooth of ANT+ gaat mijn voorkeur uit naar deze eerste. Ik heb altijd het gevoel dat dit een stabielere verbinding geeft.

Tacx ANT+ Antenne T2028
Tacx ANT+ Antenne T2028

Uitleg op website Garmin over de ANT+ Antenne T2028.

Geniet van de voordelen van slimme training met deze compacte antenne met ANT+ connectiviteit. Tijdens het rijden worden gegevens verzonden naar Tacx® trainersoftware en uw favoriete apps zoals Zwift en TrainerRoad. Hiermee hebt u toegang tot gegevens op uw favoriete app en met de zender kunt u zelfs direct vanaf uw telefoon, tablet of computer een compatibele smart trainer bedienen.

De antenne wordt geleverd met een lange kabel om ervoor te zorgen dat de ontvanger dicht bij de trainer kan worden geplaatst voor een optimale ontvangst.

Het is compatibel met alle trainers die draadloos communiceren via ANT+ technologie, waaronder Tacx ANT+ trainers, smart trainers en externe trainers.

Reageer op dit artikel:

Wil je een nieuwe fietstrainer? Fietstrainer bij bol kan je ook altijd overwegen. Deze link brengt je naar alle beschikbare fietstrainers. Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Categorieën