tacx film en weerstand niet synchroon

tacx film real life video
(Last Updated On: 25/01/2015)

Onlangs had ik een probleem met het niet synchroon lopen van de tacx films en de weerstand. Op zich niet echt een probleem maar toch soms niet aangenaam om een beeld te zien van een afdaling en dat de weerstand nog op klimmen staat. Werkt een beetje ontmoedigend. In de tacx Virtual Reality komt dit probleem niet voor. Het neemt ook een heel deel van het plezier van de tacx film ritten weg.

De oplossing is echter heel eenvoudig. Je kan gewoon de gebruikt video player terug instellingen TTS 4instellen op video player 1.0. In het scherm van de instellingen voor de video player wordt die oplossing ook aangeboden maar wie gaat daar naar kijken als je dit probleem hebt.

Om dit te doen moet je bovenaan instellingen aanklikken en in het dropdownmenu instellingen selecteren. Je krijgt dan het scherm van de configuratie manager waar je in het menu rechts naar het onderdeel video kan gaan. Hier kan je de gewenste video player selecteren en in mij geval heb ik “video player video instellingen TTS 41.0″ geselecteerd. Sinds ik deze aanpassing gedaan heb loopt de weerstand perfect synchroon met de tacx film die ik op dat moment afspeel. Ik moet je niet vertellen dat dit de plezier van de tacx alleen maar groter maakt.
Indien je opmerkingen bij deze oplossing of post heb kan je die onder in de reacties vermelden.

Reageer op dit artikel:

Wil je een nieuwe fietstrainer? Fietstrainer bij bol kan je ook altijd overwegen. Deze link brengt je naar alle beschikbare fietstrainers. Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Categorieën