Tacx Neo 2T Smart terug online te vinden

fietstrainers online moeilijk te verkrijgen
(Last Updated On: 25/05/2021)

Wie heel goed zocht en een beetje geluk had, kon de afgelopen weken online nog wel een direct drive smart fietstrainer vinden. Een Tacx en dan vooral de Tacx Neo 2T Smart en de Tacx Flux 2 bleken van de aardbol verdwenen.

Tacx Neo Smart 2 terug online te verkrijgen
Tacx Neo Smart 2 terug online te verkrijgen

Online een direct drive fietstrainer kopen.

Het heeft even geduurd maar nu zijn ze dus echt wel terug online te vinden. In een vorig artikel op deze website over de beschikbaarheid van fietstrainer s was er van de Tacx Neo T2 Smart en Tacx Flux 2 nog geen spraken. Ondertussen kun je ze dus terug vinden bij bol voor de gewone catalogusprijs. Levertijd is bij schrijven van het artikel 2 dagen en de verzending is gratis.

De Tacx Neo is het topmodel van Tacx bij de fietstrainers en voorzien van alle toeters en bellen. De Tacx Neo 2T Smart is 1% nauwkeurig en hij kan hellingen simuleren tot 25% . Als extraatje krijg je de road feel en pedaalslaganalyse waarmee je vermogensverdeling en fietsprestaties kunt verbeteren. 

De Tacx Flux 2 moet het met iets minder doen maar is toch een heel degelijke direct drive fietstrainer met een nauwkeurigheid van 2,5% en mogelijkheid tot simuleren van hellingen met maximum 16%.

Beide toestellen zijn perfect in combinatie met Zwift, Rouvy, Bkool of een ander platform om virtueel te fietsen.

Tacx Neo 2T Smart bij Wiggle.

Niet alleen bij Bol maar ook bij Wiggle zijn er ondertussen ook meer modellen van Tacx beschikbaar. Naast de Tacx Neo en de Tacx Flux zijn er ook modellen van Elite, Wahoo en nog enkele andere merken beschikbaar. De keuze bij Wiggle is terug redelijk normaal. Wiggle heeft ook een groter assortiment voor de sportieve fietser of loper. De levering is wel niet gratis en zal iets langer duren.

Wiggle heeft wel een aantal modellen die met korting worden verkocht.

Een andere aanbieder, Coolblue, van fietstrainer heeft nog altijd geen beschikbaarheid bij het schrijven van dit artikel. Het is wel opvanllend dat het terug in stock hebben van fietstrainers bij hen later is dan andere aanbieders.

Reageer op dit artikel:

Wil je een nieuwe fietstrainer? Fietstrainer bij bol kan je ook altijd overwegen. Deze link brengt je naar alle beschikbare fietstrainers. Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Categorieën