The 6 Train in New York

The 6 Train - New York in Zwift
(Last Updated On: 02/01/2021)

The 6 Train in het New York van Zwift is de kortste route die je vrij kan kiezen in deze kaart. De route houdt het op de begane grond en maakt geen gebruik van de futuristische verhoogde wegen die door het New York van Zwift lopen.

The 6 Train – verraderlijk zware route.

De route start bij de aankomst en vertrek plaats in New York. De route loop in wijzerzin en bij de start krijg je al dadelijk een korte afdaling. Bij de eerste splitsing hou je rechts aan en dit blijft zo bij elke volgende splitsing. Als je de route hebt geselecteerd zal je hier geen aandacht aan moeten geven. Om de badge te krijgen voor de route moet je deze ook selecteren al route die je gaat rijden.

The 6 Train loopt over de vlakkere wegen van Central Park, maar laat je dat niet misleiden tot te denken dat het een gemakkelijke route is. De route is zeker niet vlak maar golvend met een aantal stukken waar de stijgingspercentages oplopen in de dubbele of net onder de dubbele cijfers. Het zijn wel altijd maar korte stukjes, maar als je de route een aantal keren na elkaar rijdt in een groepsrit of wedstrijd ga je die stukjes zeker voelen.

De volledige route is 6,4 km lang en heeft 61 hoogtemeters.

New York - The 6 Train
New York – The 6 Train
Deze route, genoemd naar de meest directe metroroute tussen Grand Central Station en Central Park
Deze route, genoemd naar de meest directe metroroute tussen Grand Central Station en Central Park

Extra info over de route.

Deze route is genoemd naar de meest directe metroroute tussen Grand Central Station en Central Park. In deze route zit geen sprint KOM of beklimming met een KOM. Je kan natuurlijk wel gaan voor een snelle tijd op de route

The 6 Train in beeld.

Omdat beelden toch altijd meer zeggen dan woorden kan je onder en film zien van de volledige route en een aantal sfeerbeelden.

Reageer op dit artikel:

Wil je een nieuwe fietstrainer? Fietstrainer bij bol kan je ook altijd overwegen. Deze link brengt je naar alle beschikbare fietstrainers. Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Categorieën