Virtuele Ronde van Vlaanderen 2020

(Last Updated On: 11/12/2020)

Geen Ronde van Vlaanderen in 2020 of toch niet de echte editie op de weg. Een Virtuele Ronde van Vlaanderen 2020 zal nu toch verreden worden door 13 renners. Flanders Classics en Sporza  zijn samen op zoek gegaan naar een alternatief. De Virtuele race zal ook te zien zijn op Eén en Sporza.be.

BKool online fietsen

Flanders Classics en Sporza hebben dit alternatief gevonden bij BKool. BKool is een online platform waar je verschillende de virtuele routes kan rijden en dus nu ook een deel van De Ronde van Vlaanderen. De laatste 32 kilometer zullen gereden worden door 13 renners. Het parcours omvat de virtuele Kruisberg/Hotond, Oude Kwaremont en Paterberg en aankomst in Oudenaarde.

BKool virtuele Ronde van Vlaanderen 2020
BKool virtuele online fietsen

Wielercommentaar, ook deze keer.

Om de ervaring compleet te maken mag het commentaar niet ontbreken. Daar is ook voor gezorgd. Michel Wuyts en José De Cauwer tekenen ook present. De uitzending begint om 15.30u op Eén en sporza.be.

Ik ben wel benieuwd wat dit gaat geven. Ik heb al wel eens een virtuele race gevolgd op Zwift wat me toen niet echt overtuigd heeft. Misschien nu wel met meer bekende renners en commentaar van Michel Wuyts en José De Cauwer.

BKool toch eens testen

Ik heb BKool ooit wel eens getest maar dat is al een hele tijd geleden. Misschien is dit een goed moment om toch nog eens een test te doen. Je kan gratis 30 dagen testen. Je moet wel een betaalmiddel opgeven voor je de gratis testperiode kan starten.

Reageer op dit artikel:

Wil je een nieuwe fietstrainer? Fietstrainer bij bol kan je ook altijd overwegen. Deze link brengt je naar alle beschikbare fietstrainers. Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Categorieën