Waar kun je nog een fietstrainer online kopen

klimmen in Zwift
(Last Updated On: 07/12/2020)

Waar kun je nog een fietstrainer online kopen? In de huidige situatie was het nog moeilijk een fietstrainer online te vinden. Als er dan al eentje te vinden is, is de keuze eerder beperkt. Hoe zit de situatie nu en waar kun je al fietstrainer online kopen?

Tacx NEO 2 Smart Puck Moonen
smart trainer kopen

Fietstrainer online kopen bij bol.

Ondertussen zijn er een paar fietstrainer online te vinden bij bol. De keuze is echter nog beperkt. Er zijn twee modellen van Wahoo in voorraad, eentje van Elite en dan nog een Tacx, maar deze laatste is geen smart trainer. De actuele voorraad van fietstrainer kun je vinden op de website van bol.

In de reeks fietstrainers van Wahoo kun je de Kickr Snap verkrijgen voor 499 euro. De Wahoo Kickr Snap is een wheel on smart trainer die een maximale weerstand van 1500 watt heeft. Hij behoort tot de beter wheel on trainers op de markt en werkt perfect samen met Zwift via Ant-+ of bluetooth zonder extra sensoren. Vermogen, snelheid en omwentelingen worden allemaal door de Kickr Snap doorgestuurd naar je favorieten trainingsapp.

Van Wahoo is ook de Kickr Power Trainer beschikbaar. De top fietstrainer van Wahoo. De Kickr Power Trainer kan krachtige en preciezer dan zijn wheel on maatje. Hij kan weg met 2200 watt en een helling van 20% simuleren is ook mogelijk. De prijs is natuurlijk een pak hoger. Zie onder voor de meest up to date prijs van de Kickr.

Naast deze twee fietstrainers van Wahoo is er nog een direct drive smart trainer van Elite beschikbaar op bol. De Elite Turno Smart b+ werk samn met Zwift en kan een maximaal vermogen leveren van 1500 watt. Dit is de goedkoopste direct drive trainer van Elite.

De Tacx Booster is ook voorradig, maar dat is geen smart trainer en je zal extra sensoren nodig hebben om deze te gebruiken met Zwift of dergelijke. Wil je alleen rijden zonder gebruik te maken van een app dan is de Booster zeker een optie.

Online fietstrainer kopen bij Wiggle.

Bij Wiggle is de situatie al iets beter. De voorraad op dit moment is daar vooral bestaand uit modellen van Elite. De Drivo en Drivo 2 zijn beiden op voorraad met een respectievelijke korting van 19% en 9%. De Elite Direto-X OTS en de Elite Turbo Muin Fluid zijn ook beiden nog direct drives. Bij de Elite Turbo Muin Fluid heb je nog wel een extra sensor nodig voor de registratie van snelheid. De Misuro Blu+ os ook bij wiggle verkrijgbaar.

Naast de modellen van Elite zijn er nog twee andere beschikbaar. De 4iiii Fliiiight Smart Turbo Trainer. Een wheel on trainer met een ingebouwde batterij, zodat je tot 2 uur zonder netstroom kan rijden. Hij levert ook een relatief hoog vermogen van maximaal 2200 watt. Dit is wel een pak minder aan lage snelheden. Weerom is deze trainer te gebruiken met Zwift.

Als laatste de LifeLine Xplova NOZA S Smart fietstrainer. Een direct drive die ook een hoog vermogen kan leveren van 2500 watt en een helling van 18% kan simuleren wat best wel aardig is. De trainer heeft alles om met Zwift te kunnen werken.

Kijk voor de laatste stand van zaken op de website van Wiggle.

Koop een fietstrainer bij Coolblue.

Coolbue heeft bij het schrijven van dit artikel nog geen voorraad van fietstrainers. Er is een rollenbank van Tacx beschikbaar en that’s it. De situatie kan natuurlijk snel wijzigen. Volg de link voor de huidige situatie van de verkrijgbare die je online kan kopen bij Coolblue.

Reageer op dit artikel:

Wil je een nieuwe fietstrainer? Fietstrainer bij bol kan je ook altijd overwegen. Deze link brengt je naar alle beschikbare fietstrainers. Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Categorieën