Waar worden je ritten van Zwift bewaard?

zwift
(Last Updated On: 01/06/2021)

Zwift zorgt bij het afsluiten dat je rit wordt opgeslagen en eventueel ook geëxporteerd naar strava of een andere app.
Dit opslaan kan al eens fout lopen. Je rit kan een abrupt einde kennen door een fout in zwift of een externe oorzaak. Het is niet fijn dat je door een probleem je rit moet eindigen maar wat nog veel erger is, is het kwijt zijn van alle gegevens. Worden je ritten ook lokaal bewaard?

Zwift bewaart je gegevens ook lokaal.

Zwift is hier op voorzien. Tijdens het rijden worden de gegevens lokaal opgeslagen in een map. Dit bestand kan je dus altijd recupereren bij een uitval van Zwift.

Het bewaarde bestand kan je ook gebruik om te uploaden naar strava of een andere app. Ik heb dit reeds meermaals gedaan en het werkt perfect. In strava kan je een rit toevoegen via een bestand. De Fit-file van Zwift is hier perfect voor.
Het bestand kan je vinden in documenten Zwift\Activities\ .

De fit-file is niet enkel bruikbaar in strava maar de in de meeste gangbare apps waarmee je activiteiten kan opvolgen.

6 reacties

 1. SportSport
 2. Bedankt hoor, misschien kan men mij daar dan wel helpen? het probleem is, ik denk dat ze daar maar alleen engels verstaan, ik zie wel.

 3. Bedankt Peter, maar dit is net het probleem, er moet iets misgegaan zijn bij het afsluiten, de upload naar Strava en Garmin gebeurde dan wel, maar op de companion app of zwift is er niets terug te vinden. Ik had het eens graag bekeken op zwift zelf, gewoon wie er bij was enz. Bestaat er geen mogelijkheid dit ergens te herstellen?

  dank bij voorbaat

  Eddy

  1. Ik heb geen weet van een mogelijkheid om dit te herstellen. Je kan eens proberen op het support forum van Zwift. Ik heb zelf even gezocht, maar ik vind enkel de oplossing met het uploaden van fit-file naar Strava of Garmin. Een oplossing om in Zwift zelf de rit alsnog toe te voegen via een fit-file kan ik niet vinden.

 4. Ik heb vandaag een C groeps rit afgewerkt, maar krijg de resultaten of de rit niet op mijn zwift te zien, nochtans heb alles opgeslagen en op mijn strava en garmin staan ze wel. hoe kan ik dat oplossen?

 5. Bij mij lukt het niet om een fit files te mailen . De ipad spingt steeds weer terug naar het zwift logo wanneer ik de fit files geselecteerd heb en op O.K. druk

Reageer op dit artikel:

Wil je een nieuwe fietstrainer? Fietstrainer bij bol kan je ook altijd overwegen. Deze link brengt je naar alle beschikbare fietstrainers. Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Categorieën