wielershirts in zwift

(Last Updated On: 08/12/2020)

Wielershirts in Zwift of de virtuele ijdelheid ten top gedreven. Heeft het belang welk wielershirt in Zwift om je schouders hangt te pronken?
Nee, helemaal niet maar toch is er een enorm uitgebreid gamma aan shirts en bijpassende uitrusting te verkrijgen in Zwift.

Wielershirts in Zwift verdienen

Tijdens je eerste rit op zwift zal je keuze van wielershirts nog zeer beperkt zijn. Je kan wielershirts bemachtigen door deel te nemen aan bepaalde groepsritten, wedstrijden of het volbrengen van een uitdaging. Er zijn een aantal shirt gekoppeld aan het behalen van een zeker level.

WIELERSHIRTS IN ZWIFT
wielershirts in zwift

De uitrustingen van Strava kan je enkel bekomen door je account te linken aan Zwift. Dit heeft dan wel weer als extra voordeel dat je ritten op Zwift automatisch worden geupload in je activiteiten van

Sommige van de shirt kan je ook gewoon bekomen door een code in te geven. Dit kan door in het spel op de “P” te drukken. Je krijgt dan een scherm waarin je de code voor het shirt kan ingeven.
De outfits en codes die je nodig hebt zijn te vinden op zwiftinsider

leiderstrui in zwift

Natuurlijk zijn er ook nog de leiderstruien. Je hebt ze in verschillende kleuren en voor elk parcours zijn er wel een paar. Groen is voor de echte sprints zoals de aankomst op The Mall in Londen. Naast deze zijn er een aantal voor een heel segment zoals de oorspronkelijke omloop van Watopia.

Natuurlijk heb je dan nog de bergtruien. Elke beklimming heeft zo wel zijn eigen leiderstrui. De ultieme bergtrui is natuurlijk die van Alp du Zwift.

Alp du Zwift leiderstrui - wielershirt van zwift
Alp du Zwift leiderstrui – wielershirt van zwift

Zelf shirt ontwikkelen in zwift

Voorlopig kan je nog niet een eiegen shirt toevoegen aan je collectie. Je moet via de mensen van Zwift. Bepaalde groepen binnen zwift hebben hun eigen shirts en deze zijn beschikbaar oop vraag of gewoon via een code.
Het zou wel een toffe feature zijn om een eigen shirt te kunnen ontwerpen voor je avatar.

Reageer op dit artikel:

Wil je een nieuwe fietstrainer? Fietstrainer bij bol kan je ook altijd overwegen. Deze link brengt je naar alle beschikbare fietstrainers. Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Categorieën