Win een Wahoo KICKR met Rouvy.

De Wahoo uitdaging van Rouvy.
(Last Updated On: 07/12/2020)

Je kan een Wahoo KICKR met climb winnen via Rouvy. Dit is mogelijk gemaakt in een samenwerking van Wahoo met Rouvy. De uitdaging is al aan de gang, maar je hebt nog tijd tot 20 december om deel te nemen en kans te maken op de Wahoo KICKR incusief de Wahoo KICKR Climb.

Klimmen in Rouvy om te winnen.

Wat moet je nu doen om deel te nemen aan deze uitdaging. Natuurlijk moet je een gebruiker zijn van Rouvy. Ken je Rouvy niet dan kan je in een vorig artikel een korte review lezen.

De uitdaging loopt vanaf 23 november tot 20 december en om de uitdaging tot een goed einde te brengen moet je in het totaal 13.000 hoogtemeters overwinnen. Op welke routes je dit doet, mag je zelf kiezen.
Rouvy heeft een groot aanbod aan routes met voldoende hoogtemeters. Je kan e bekende cols zoals de Stevio rijden zonder het huis uit te gaan. Dist is ideaal tijdens de wintermaanden. Het geeft je nu ook kans om een meer uitdagende training te doen op de rollen of indoor trainer.

Aanmelden om deel te nemen kan via deze link.

De Wahoo KICKR.

De Wahoo KICKR heeft drie versies een weelon trainer en twee direct drive versies. De Kickr Snap is de goedkoopst en de weelon versie die een maximale weerstand van 1500 watt kan leveren.
De direct drive versies zijn de Power en de Core waarbij deze laatste de goedkoopste van de twee en goed voor maximaal 1800 watt. De Power op zijn beurt kan tot 2200 watt leveren. Dat is meer dan een wielrenner kan produceren. Meer dan genoeg voor een echte uitdaging op virtuele beklimmingen. Het is wel niet echt duidelijk welke versie van de Kickr er kan gewonnen worden. Volgens de afbeelding in de mail die de uitdaging aankondigt is het een Wahoo Kick Power. Bevestiging hiervan kan ik niet in de tekst of het reglement vinden.

Reageer op dit artikel:

Wil je een nieuwe fietstrainer? Fietstrainer bij bol kan je ook altijd overwegen. Deze link brengt je naar alle beschikbare fietstrainers. Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Categorieën