Yumezi op Makuri Islands

Yumezi Makuri Islands - nieuwe kaart in Zwift
(Last Updated On: 20/05/2021)

Nieuwe wegen in Zwift. Er is een hele nieuwe wereld beschikbaar in Zwift. Yumezi op Makuri Islands is de eerste kaart die beschikbaar is in deze nieuwe wereld. Met deze nieuwe wereld zijn er ook een aantal nieuwe routes met hun eigen uitdagingen.

Wanneer kan je op Yumezi rijden?

Na het uitvoeren van de update zal Yumezi één van de guest worlds zijn die je kan selecteren. Tot 30 mei blijft Yumezi een guest world. Later zal het gewoon mee worden opgenomen in de rotatie met de andere kaarten. Buiten de momenten dat Yumezi guest world is kan je nog altijd zwift preferences gebruiken om toch op Yumezi te rijden.

Yumezi – Japan in Zwif.

Dat Zwift zijn inspiratie voor Yumezi in Japan haalt is geen toeval. Met de Olympische spelen die deze zomer doorgaan in Japen en de Olympic Virtual Series in samenwerking met het IOC en de UCI is een Japans thema voor de hand liggend. De OVS in Zwift zal ergens tussen 1 en 27 juni plaats vinden en zal open staan voor iedereen. Vermoedelijk zal dat ook gebruik worden gemaakt van Yumezi als locatie. Nog even afwachten. Eind mei zal hier verder over gecommuniceerd worden door Zwift.

Yumezi - Makuri Islands
Yumezi – Makuri Islands

Welke routes zijn er in Yumezi op Makuri Islands?

Er zijn in het totaal 8 nieuwe routes, 2 KOM’s en 2 sprints in Yumezi.

  • Sea to Tree (3.3km/108hm)
  • Spirit Forest (8.5km/135hm)
  • Kappa Quest (9.1km/140hm)
  • Three Village Loop (10.6km/92.6hm)
  • Two Village Loop (12.8km/88hm)
  • Flatland Loop (13km/99hm)
  • Chain Chomper (13.6km/184hm)
  • Countryside Tour (15.9km/185hm)

Nog geen meetups en events in Yumezi.

Bij de lancering zijn de Makuri-eilanden en Yumezi alleen beschikbaar voor free riding. Zwift wil om meetups toe te voegen vanaf herfst 2021. Events zal vermoedelijk al sneller zijn.

Yumezi is nog maar het begin.

Zwift heeft nog meer plannen met Makuri islands. Zwift hint nu al naar uitbreidingen aan Makuri Islands. “Deze gloednieuwe plek is klaar voor toekomstige uitbreiding, met geheel nieuwe routes en regio’s die komen.” kunnen we lezen op de website van Zwift. Met Zwift is er altijd wel iets om naar uit te kijken.

Reageer op dit artikel:

Wil je een nieuwe fietstrainer? Fietstrainer bij bol kan je ook altijd overwegen. Deze link brengt je naar alle beschikbare fietstrainers. Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Categorieën