Zelf de Vuelta 2020 Rijden met Rouvy

Rouvy virtuele Vuelta 2020
(Last Updated On: 23/12/2020)

Zelf de Vuelta 2020 rijden? Helemaal hetzelfde is het niet maar je kan nu de Vuelta mee verkennen via Rouvy. Er is een samenwerking tussen Rouvy en Unipublic, organisator van De Vuelta, Rouvy gaat 8 virtuele ritten verzorgen waarin je delen van de etappes virtueel kan rijden.

Wat is de virtuele Vuelta 2020.

Wat mag je verwachten van deze virtuele Vuelta 2020?
In het totaal zijn er 8 etappes gemaakt dor de mensen van Rouvy waarin delen van de echte ritten in de Vuelta zijn opgenomen. Wanneer welke etappe wordt gereden kan je op de website van Rouvy vinden. Je vindt er ook de nodige info over elke route.

Een paar iconische plekken worden aangedaan in de virtuele Vuelta. De La Laguna Negra, Col du Tourmalet, Alto de Moncalvillo, Alto de la Farrapona, Alto de I’Angliru, Mirador de Ezaro en Alto de la Covatilla komen allemaal aan bod. Afzien verzekerd zelfs op deze virtuele beklimmingen.

Rouvy zelf Vuelta 2020 rijden
Rouvy zelf Vuelta 2020 rijden

Hoe kan je deelnemen aan de virtuele Vuelta 2020?

Om deel te nemen moet je een account van Rouvy hebben of eentje aanmaken. Dit kan via de website van Rouvy. Bij het aanmaken van een account in Rouvy heb je een gratis testperiode van 2 weken.

Na het aanmaken van een account moet je nog aanmelden voor de virtuele Ronde van Spanje 2020. Er zijn per etappe maar 1000 plekken ter beschikking en je bent er dus best snel bij.

Door deel te nemen maak je ook kans op een aantal prijzen die door de partners van Rouvy ter beschikking worden gesteld.

Rouvy heeft een aantal regels voor reglementen en die kan je vinden op de website van Rouvy.

Als je Rouvy nog nooit gebruikt hebt, kan het artikel over het eerste gebruik van Rouvy je helpen alles klaar te krijgen.

Tips van Rouvy.

Tenslotte geven de mensen van Rouvy nog een aantal tips.

  • Gebruik de laatste versie van de Rouvy AR App
  • Download de video van route de dag voordien. Alles zal vlotter verlopen.
  • Controleer op voorhand of de verbinding tussen Rouvy en smart trainer goed werkt
  • Kom 30 minuten voor aanvang van de rit naar de startlijn en warm voldoende op

Voorproefje van de virtuele Vuelta 2020.

Reageer op dit artikel:

Wil je een nieuwe fietstrainer? Fietstrainer bij bol kan je ook altijd overwegen. Deze link brengt je naar alle beschikbare fietstrainers. Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Categorieën