zelf wk-parcours verkennen in zwift

Yorkshire wereldkampioenschap 2019
(Last Updated On: 01/10/2020)

Zelf het Wk-parcours verkennen in zwift? Het zal ook kunnen voor het wereldkampioenschap 2019 in Harrogate – Yorkshire. Zwift zal nu voor de derde keer het parcours van het wereldkampioenschap wielrennen aanbieden.

Harrogate wereldkampioenschap 2019 in Yorkshire
Harrogate wereldkampioenschap 2019 in Yorkshire

Voel je een prof op zwift

Voel je een prof op zwift door hetzelfde parcours te rijden als het wereldkampioenschap wielrennen 2019 in Yorkshire.
Het is wel enkel de plaatselijke ronde die deel zal uitmaken van het Parcours. Dit was ook het geval bij de voorgaande parcours. Je zal dus in afwachting van het echte WK zelf al eens kunnen verkennen waar de profs gaan rijden en dit zonder de deur uit te moeten.

Het parcours van Harrogate in Yorkshire is een pittig parcours en leent zich tot het organiseren van wedstrijden. de rondjes zijn niet extreem lang en er is bijna geen meter echt vlak. Het gaat altijd wel in stijgende of dalende lijn en dit weegt op het einde van een wedstrijd zeker door.

Je kan natuurlijk ook op een rustig tempo kennis maken met het parcours van het wereldkampioenschap 2019 in Yorkshire met aankomst in Harrogate.

Reageer op dit artikel:

Wil je een nieuwe fietstrainer? Fietstrainer bij bol kan je ook altijd overwegen. Deze link brengt je naar alle beschikbare fietstrainers. Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Categorieën