Zwift brengt het WK van Yorkshire in je paincave

(Last Updated On: 22/02/2021)

Dit jaar zal het wereldkampioenschap wielrennen plaats vinden tussen 22 en 27 september in Yorkshire. Harrogate is het middelpunt van de wedstrijden. De plaatselijke ronden zullen in en rond Harrogate plaats vinden.
Zwift gaat wel een online parcours uitbrengen rond dit wereldkampioenschap. Na Richmond en Innsbruck is het derde Wk waardoor zwift zicht laat inspireren.

zwift yorkshire 2019
zwift yorkshire 2019

Indoor het WK in Yorkshire van de profs rijden.

Het parcours zal uit de plaatselijke ronde in Harrogate bestaan en ongeveer 14 km lang zijn. In de 14 kilometer ga je een 226 hoogtemeters overbruggen in de vorm van verschillende kortere hellingen.
Het grootste hoogteverschil in één klim zal ongeveer 70 meter zijn en zo goed als geen vlakke wegen in het rondje.

Harrogate werldkamioenschap in Yorkshire
Harrogate wereldkampioenschap in yorkshire

Wanneer mag je dit parcours verwachten?

Ergens begin september zal de update die ook het parcours van Harrogate bevat worden uitgevoerd. Een exacte datum is nog niet bekend maar het zal nu niet lang meer duren voor Zwift zijn zoveelste uitbreiding krijgt.
Het laatste jaar heeft bewezen dat we mensen van Zwift niet bij de pakken blijven zitten en alles in het werk stellen om hun product verder te ontwikkelen. Dat is alleen maar goed voor ons als gebruiker. Meer wegen, meer uitdagingen en meer mogelijkheden zorgen ervoor dat Zwift het indoor rijden aangenaam maakt.

Reageer op dit artikel:

Wil je een nieuwe fietstrainer? Fietstrainer bij bol kan je ook altijd overwegen. Deze link brengt je naar alle beschikbare fietstrainers. Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Categorieën