Zwift – driewieler op 1 april.

Driewieler in Zwift op 1 april
(Last Updated On: 01/04/2021)

Als je vandaag een ritje doet op Zwift zal je dit moeten doen op een driewielertje. Op 1 april heeft Zwift nog eens het oude driewielertje van stal gehaald. Hij dook de eerste keer op in Zwift 5 jaar geleden in november 2016. Om in 2016 met het riewelertje te rijden, moest je wel een uitdaging tot een goed einde brengen. Dit jaar mage je dus rondrijden op de driewieler op 1 april. Sommige hebben soort tron-upgrade gekregen.

Het is niet de eerste keer dat Zwift de fiets of uitrusting aanpast aan de een bepaalde datum. Met Kerst hangt er altijd wel een kerstsfeertje en we hebben ook al eens rondgereden met een dinopak aan. Dat pak moest je wel in stukjes verdienen. Je veranderd tijdens je rit in een dino op de fiets.

De speciale fietsen of uitrustingen die af en toe worden gebruikt op speciale data in Zwift hebben geen invloed op de prestaties. Alpe du Zwift of de Ventoux bekilmmen met een driewieler? Grijp dan nu je kans.

Dik hoofd op 1 april.

Ik ben even gaan zoeken tussen alle screenshots van Zwift en er zijn wel een aantal aanpassingen geweest op 1 april. in 2016 was aan alles een retrolook gegeven. In 2017 had je avatar een immens groot hoofd. Voor 1 april in 2018 kreeg je een slecht afgewerkte fiets opgebouwd uit grote pixels. Voor 2019 heb ik er gene idee van. Ik denk dat ik toen op 1 april in Gran Canaria met de fiets aan het rijden was wat altijd beter is dan Zwift. Vorig jaar, in volle lockdown, was er een stalen frame en bijpassende flashy outfit.

Reageer op dit artikel:

Wil je een nieuwe fietstrainer? Fietstrainer bij bol kan je ook altijd overwegen. Deze link brengt je naar alle beschikbare fietstrainers. Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Categorieën