Zwift komt naar Nederland en België

(Last Updated On: 21/12/2018)

Zwift komt naar Nederland en België. Het is een heuse BeNeLux-tour dat zwift zal maken tussen 4 december en 6 december. Op elk event zal je natuurlijk de kans krijgen om zwift te testen met de Wahoo KICKR en je tijden te vergelijken met een aantal profs die op elke event aanwezig zulen zijn. Je maakt ook kans om een Wahoo KICKR te winnen.

zwift Amsterdam - Antwerpen Luxemburk met de Wahoo Kickr
zwift Amsterdam – Antwerpen Luxemburk met de Wahoo Kickr

Zwift in Luxemburg

Het event in Luxemburg stad zal doorgaan op 4 december 2018 in de fietswinkel van Andy Schleck, Andy Chleck  Cycles. Er zullen drie profs aanwezig zijn. Tom Wirtgen, Luc Wirtgen en Larry Valvasori. Niet de meest klinkende namen maar wel van eigen bodem.

Zwift op 5 December in Antwerpen

Voor België gaat het event door op 5 december 2018 in Antwerpen. Amici di Bici verleent zijn medewerking aan het event en zal ook daar doorgaan tussen 18.30 uur en 21.30 uur. Hier zullen ook een aantal profs aanwezig zijn. Kenny Dehaes, Aimé De Gendt, Jasper De Buyst, Kris Boeckmans and Kevin Van Impe zijn de renners die je op zwift mag proberen te kloppen. Er zullen drie opstellingen zijn met een Wahoo Kickr en de mogelijkheid tot het winnen van een nieuwe Wahoo Kickr met een jaar gratis toegang tot zwift of een prijs van drie maand gratis toegang tot zwift.

Naast het fietsen kan je ook genieten van een hapje, een drankje en aangepaste muziek. Dit is de kans om een avond door te brengen met andere liefhebbers en gebruikers van zwift of om een eerste keer kennis te maken met zwift.

Zwift met de Wahoo Kickr
Zwift met de Wahoo Kickr

6 december zwift in Amsterdam

De dag na Sinterklaas is het dus de beurt aan zwift om zijn opwachting te maken in Amsterdam. Op 6 december 2018 kan je terecht bij Maats Cycling Culture tussen 18.30 uur en 21.30 uur om nader kennis te maken met zwift en een aantal wielerprofs van de BEAT Cycling Club.
Ook hier weer de mogelijkheid op zwift te testen op een aantal opstellingen met een Wahoo Kickr en deel te nemen aan een wedstrijdje waarbij een Wahoo Kickr te winnen met een jaar gratis toegang tot zwift of een prijs van drie maand gratis toegang tot zwift.

Ook hier is er naast de opstellingen met zwift en de Wahoo Kickr ook een hapje en een drankje voorzien. De perfecte plek om een avond te spenderen met fietsenthousiasten en in het meer bijzonder zwiftenthousiasten. RIDE ON zou ik zo zeggen.

Reageer op dit artikel:

Wil je een nieuwe fietstrainer? Fietstrainer bij bol kan je ook altijd overwegen. Deze link brengt je naar alle beschikbare fietstrainers. Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Categorieën