Zwift telt mee bij uitdaging van strava

(Last Updated On: 12/12/2019)

Tot nu telde de activiteiten gelabeld als een virtuele rit niet mee bij uitdagingen van strava. Daar komt nu verandering in met een nieuwe uitdaging van een externe partner van strava. De ritten  die geregistreerd werden op een indoor trainer met o.a. zwift en de training software van tacx tellen mee voor de uitdaging. Manueel ingegeven activiteiten komen niet in aanmerking.

le col season starter uitdaging van stava
“Le Col Season Starter” is uitdaging van een externe partner van strava.

Voor de uitdagingen die van strava zelf uitgaan veranderd er nog niets. Zij blijven nog altijd enkel de activiteiten in real life tellen. Voor een uitdaging die als doel een bepaalde afstand of een aantal hoogtemeters heeft lijkt me dit ook de beste oplossing.

Eric Minn, de CEO van zwift, is uiteraard heel blij met de uitdaging van strava en “Le Col“. Hij meldt ook dat 75% van de gebruikers van zwift ook zijn activiteiten registreert op strava.  Alles samen zou het gaan om 250.000 activiteiten per week. Volgens de mensen van zwift rijden de gebruikers van zwift gemiddeld 10% meer dan zij die geen zwift gebruiken.

Le Col Season Starter uitdaging van strava.

“Le Col Season Starter” is uitdaging van een externe partner van strava. Zoals altijd moet je een doel bereiken. 10 uur fietsen tussen 1 februari en 14 februari. Dit is zeker haalbaar voor velen onder ons. Zeker nu de virtuele ritten mee opgenomen worden in de gereden tijd is dit zeker haalbaar voor zij die zwift of een ander indoor fietsplatform gebruiken.

Le Col is een merk van fietskleding die ook samenwerkt met Wiggins. Ze zijn ook actief in de het vrouwenwielrennen.  De collectie is erg uitgebreid en biedt voor elk wat wils.

“Als je jezelf volgend seizoen tot het uiterst wilt pushen, moet je nu beginnen. Met een solide duurtraining en intensiteit ben je er klaar voor om goed te presteren wanneer het seizoen begint”, zegt Yanto Barker, voormalig Team GB-wielrenner and oprichter van Le Col.

Daag jezelf in februari uit met de Le Col Season Starter. Fiets de komende twee weken tien uur, dan krijg je een kortingsbon van £ 50 van Le Col. Als je je rit op Instagram deelt met #LeColSeasonStarter en #BackYourself, kun je een van de dagelijkse prijzen winnen.

Le Col-kleding wordt in Italië gemaakt en wordt gedragen door professionele wielrenpelotons.

Reageer op dit artikel:

Wil je een nieuwe fietstrainer? Fietstrainer bij bol kan je ook altijd overwegen. Deze link brengt je naar alle beschikbare fietstrainers. Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Categorieën